Çukur sezon finalinde kendini ti'ye aldı!

Çukur sezon finalinde kendini ti'ye aldı!
Show Tv'nin başarılı dizisi Çukur 2. sezon finalinde kendini ti'ye aldı. Çukur çok konuşan tekerlek sahnesine bakın nasıl gönderme yaptı?

Show Tv’nin reyting rekorları kıran başarılı dizisi Çukur gün geçmiyor ki kendinden bahsettirmesin. Sezon finalinde Akın Koçavalı hikayesinin farklı kulvarlarda ilerleyeceğini gören Çukur izleyicisi şok yaşasa da yeni sezonu şimdiden iple çekmeye başladılar bile. Tahmin edileceği gibi Çukur gibi dizilerin seyirci kitlesi genellikle gençlerden oluşuyor. Hal böyle olunca  Çukur sosyal medyada sıkça gündeme geliyor. 2. Sezon finaliyle birlikte dizi bilhassa en çok kullanılan sosyal medyalardan olan Twitter’da gündem oldu. Hazırlanan muhteşem sezon finalinde dizi sevenlerini şaşırttığı ve üzdüğü kadar güldürmeyi de başardı. Bütün bu ilgi çekici ayrıntıları canlitv izleyiciler için derledik.

Çukur sezon finalinde çok konuşulan teker sahnesine gönderme yaptı!

Sezon finalinde seyirciyi bir sürpriz bekliyordu. Geçtiğimiz bölümlerde tekerlekli çatışma sahnesiyle oldukça konuşulan ve eleştirilen Çukur sezon finalinde aynı sahneye yer vererek bu eleştirilere gönderme yaptı.

Koçavalılar, Yücel ile karşı karşıya geldikleri sahnede tekerlekle gelen bir kişiyi Vartolu durdurdu. Vartolu tekerlekten indirdiği adama fırçasını basıp, “Oğlum yapmayın böyle şeyler, meşaleleri de söndürün" diyerek çokça eleştirilen bu sahneyi ti’ye almış oldu. Böylece Çukur sanal dünyada yine farklı bir konuyla gündem olmuş oldu.

Çukur 2. Sezon finalinde neler oldu?

Çukur’un 2. sezon finalinde izleyicilerin merakının tam olarak gitmediğini söyleyebiliriz. Bilhassa Akın Koçavalı hikâyesi beklenildiği gibi olmayınca izleyiciler şaşırmış durumda. Bununla birlikte sezon finalinde Yamaç ve Yüksel’in karşı karşıya gelmesi oldukça heyecanlıydı. Yamaç bu karşılaşmada sinirlerine hakim olamadı ve Yücel’e sert bir şekilde çıkıştı. Yamaç’a göre artık Yücel için de hayatın sonu gelmişti. Gittiğin yerde Baykal’a, Çeto’ya, Mahsun’a beni sor. Benim kim olduğumu çok iyi biliyorlar. Yamaç Koçovalı ben!” diyerek Yücel’e gözdağı verirken yükselen alevler izleyicinin heyecanını arttırmayı başardı.

Yücel – Yamaç karşılaşması Çukur izleyicisinin uzun zamandır beklediği bir durumdu. Bu yönüyle dizi tam not aldı. Çukur bilhassa final sahnesiyle birlikte izleyicisini merakla bekletecek bir sezon finali yaptı. Çukur 3. Sezonda Yücel ve Akın Koçavalı ile birlikte olayların nasıl gelişeceği dizinin izleyicilerinin en fazla merak ettikleri konulardan.

28-05-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar