Ayça Bingöl'den şaşırtan itiraf Babamın cenazesine gitmedim

Ayça Bingöl'den şaşırtan itiraf Babamın cenazesine gitmedim
son zamanların aranan oyuncularından biri olan Ayça Bingöl'den hiç bilnmeyen bit itiraf geldi. Sosyal medyayı hareketlendiren itirafı ünlü oyuncu katıldığı bir yayında açıkladı. 

Dijital yayın platformu Disney'in oyuncularından olan Ayça Bingöl'den sevenlerini şaşırtan bir itiraf geldi. Babamın cenazesine gitmedim, diyen Ayça Bingöl'ün itirafı soyal medyada bomba etkisine yol açtı. Hayranları merak ediyor, Ayça Bingöl kimdir, hangi yapımlarda rol almıştır? Ayça Bingöl'ün şaşırtan itirafı haberimizde. Şimdi detaylar

Ayça Bingöl'den şaşırtan itiraf Babamın cenazesine gitmedim

Yer aldığı projelerdeki performansıyla son zamanların aranan oyuncularından biri olan Ayça Bingöl'den hiç bilnmeyen bit itiraf geldi. Bir anda soyal medyayı hareketlendiren itirafı ünlü oyuncu katıldığı bir yayında açıkladı. 

Karar verirken hiç düşünmedim

BBO Yapım'ın NTV ekranlarında yayınlanan Empati programının konuğu olan Ayça Bingöl, programın sunucusu Ahmet Mümtaz Taylan'ın sorularına cevap verdi. Samimi bir üslupla yaşanmış hikayelerle Empati kuran Ayça Bingöl, ilk kez babasının cenazesine katılmadığını şu cümlelerle itiraf etti: "Karnımda 2 bebek varken çok acayip bir karar vermek zorunda kaldım... Benim hamileliğim çok riskliydi, hastanede yatıyordum, hiç kalkmadan, kıpırdamadan yatmam gerekiyordu, 13 hafta yattım hastanede. Babam hastaydı, ben hastanedeyken yoğun bakıma alınmış ve vefat etti. Doktorum 'cenazeye gitmene izin veremem ama, gideceğim diyorsan gidersin tutamam. Biz seni haftalardır kıpırdamadan yatırıyoruz' dedi. Film gibi, ama gerçekten bir saniye bile düşünmedim karar verirken! Gitmedim! Babamın da asla tasvip etmeyeceğine o kadar eminim ki, bu konuyla ilgili hiçbir suç hiçbir yük taşımıyorum üzerimde. Doğru olanı yaptığıma inanıyorum. Bir tarafta ölüm bir tarafta yaşam varsa biz her koşulda yaşamı seçiyoruz. Burada enteresan olan o vicdan azabını yaşamamak... "

Ayça Bingöl Kimdir?

1975 İstanbul doğumlu Ayça Bingöl, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Dormen Tiyatrosu'nda kariyerine başlayan Bingöl, kendisi gibi oyuncu olan Ali Gökmen Altuğ ile evlidir. Süper Baba isimli diziyle şöhreti yakalayan güzel oyuncu, aynı zamanda seslendirme sanatçısıdır. 

Rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Kardeş Çocukları (Ümran) (TV Dizisi)
2018 – Müslüm (Emine) (Sinema Filmi)
2016 – Babam Ve Ailesi (Nilgün) (TV Dizisi)
2014 – Benim Adım Gültepe (Gülümser) (TV Dizisi)
2011 – Ay Büyürken Uyuyamam (Melek) (Sinema Filmi)
2010 – 2013 – Öyle Bir Geçer Zaman ki (Cemile) (TV Dizisi)
2010 – Samanyolu (Evsed) (TV Dizisi)
2009 – Sonsuz (Aylin) (Sinema Filmi)
2007 – Hayat Kavgam (TV Dizisi)
2007 – Bıçak Sırtı (TV Dizisi)
2007 – Bez Bebek (Rüya) (TV Dizisi)
2006 – İki Aile (Füsun) (TV Dizisi)
2006 – Tramvay (Seval) (Sinema Filmi)
2006 – Taşların Sırrı (Gülergül) (TV Dizisi)
2004 – Yadigar (Sedef) (TV Dizisi)
2004 – 2006 – Sihirli Annem (TV Dizisi)
2002 – Anne Babamla Evlensene (TV Dizisi)
2001 – Çiçek Taksi (TV Dizisi)
2000 – Gözlük (Kısa Film)
2000 – Evdeki Yabancı (İpek Erez) (TV Dizisi)
1999 – Sır Dosyası (Alev) (TV Dizisi)
1999 – Ah Bir Zengin Olsam (Ayça) (TV Dizisi)
1996 – Tatlı Kaçıklar (Hülya) (TV Dizisi)
1995 – Çiçek Taksi (Canan) (TV Dizisi)
1993 – Süper Baba (Ayça) (TV Dizisi)
 

08-06-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler