Aytaç Şaşmaz Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor

Aytaç Şaşmaz Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor
Televizyon dizilerinin ve filmlerin sevilen ve genç oyuncularından Aytaç şaşmaz yeni bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Son dönemin genç ve başarılı oyuncuları arasında yer alan ve özellikle Hekimoğlu dizisinde yer aldığı karakterle dikkatleri üzerine çeken Aytaç şaşmaz yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Son olarak geçtiğimiz sezon Fox Tv ekranlarında yayınlanan Darmaduman adlı dizide rol alan genç ve başarılı oyuncu şimdilerde yeni dizisi için hazırlara başlamış durumda. ARC Film tarafından hazırlıkları başlayan ve yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak olan Tutsak dizisi ile anlaşmaya varan genç oyuncu Aytaç şaşmaz bu dizide Onur karakterine hayat verecek. Yabancı bir diziden uyarlanacak olan ve aşk ve dram türünde ele alınması beklenen Tutsak dizisi ile el sıkışan oyuncunun partneri ve diğer oyuncular için ise çalışmalar halen devam ediyor. Güney Kore menşeli The Last Empress adlı yapından Tutsak adıyla uyarlanacak olan dizinin yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş’ın yer alacağı öğrenildi.

Aytaç Şaşmaz Tutsak Dizisinde

Çok yakında sete çıkarak çekimlere başlaması planlanan ve Atv ekranlarında yayınlanacak olan Tutsak dizisi Güney Kore Menşeli The Last Empress adlı yapından uyarlanıyor. Uyarlama senaryosunu Rahşan Çiğdem İnan’ın kaleme aldığı Tutsak dizisinin yönetmen koltuğunda cem Akyoldaş yer alıyor. Tutsak dizisi ile anlaşmaya varan Aytaç Şaşmaz’ın bu dizide başrol oynayacağı öğrenilirken dizide ayrıca başarılı oyuncu Ebru Cündübeyoğlu’nun da adı geçiyor. Atv ekranlarında yayınlanacak olan ve şimdiden merak uyandıran dizinin cast çalışması için belirlenen oyuncularla görüşmeler devam ediyor. Başarılı ve genç oyuncu Aytaç şaşmaz son olarak geçtiğimiz haftalarda çekimleri tamamlanan Hatıran Yeter adlı filmin çekimlerini tamamlayarak dinlenmeye çekilmişti.

Aytaç Şaşmaz Yapımları Neler?

Genç kuşağın başarılı temsilcilerinden olan ve son dönemde yer aldığı projelerle adını duyuran Aytaç Şaşmaz 4 Ağustos 1998 yılında dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından aldığı oyunculuk eğitimleriyle setlerde yer almaya başlamıştır. Aytaç Şaşmaz’ın bugüne kadar yer aldığı yapımlar arasında

-          Söz

-          Hekimoğlu

-          Baht Oyunu

-          Darmaduman

-          Zeytin Ağacı

-          Kötü Çocuk ve

-          Aşk Tesadüfleri Sever adlı yapımlarda yer almıştır. Oyuncu özellikle Hekimoğlu dizisinde canlandırdığı karakterle ilgi toplamış ve dikkatleri çekmiştir.

10-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar