Azize Dizisi Asya (Duygu Sarışın) Kimdir?

Azize Dizisi Asya (Duygu Sarışın) Kimdir?
Kanal D'de bu akşam 2. bölümüyle seyirci karşısına çıkacak olan Azize Dizisi'nin güzel oyuncusu Duygu Sarışın kimdir? Daha önce hangi yapımlarda rol almıştır? İşte detaylar

Kanal D’de seyirciyle buluşan ve Süreç Film tarafından hazırlanan Azize Dizisi uzun süren bir hazırlık sürecinin ardından yayına girmiştir. İlk bölümü yayınlanan dizinin yönetmenliğini Volkan Kocatürk üstlenirken dizinin oyuncu kadrosu birbirinden usta oyunculardan kurulmuştur. Oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Hande Erçel, Mustafa Yıldıran, Mustafa Avkıran, Duygu Sarışın, Selen Öztürk, Tugay Mercan, Başak daşman, Çetin Sarıkartal gibi oyuncular yer alan dizi ilk bölümüyle seyirciden tam not almayı başarmıştır.

Klasik Türk Dizi teması haline gelen Töre, İntikam ve imkansız aşk konusunu kendinde seçen dizi, imkansızlıklara meydan okuyan tutkulu bir aşkın hikayesini anlatıyor. Güçlü bir mafya ailesi olan Alpanlar tarafından ailesi dağıtılmış, hayatı paramparça olmuş bir kız çocuğu Melek. Şimdi adıyla azize. Azize intikamına giden yolda kendisi ve aşkı ile mücadele etmek zorunda kalacaktır. Dizinin güçlü kadrosu içinde Asya Gündoğan karakterini canlandıran Duygu Sarışın ise dizinde önemli karakterlerden biri. İnternette bu günlerde sıkça aranan Duygu sarışın kimdir diye merak edenler için araştırdık. İşte Duygu Sarışın!

Asya Gündoğan Nasıl Bir Karakterdir?

Kanal D ekranlarında seyirciye buluşan Azize dizisinde Mafya ailelerinin içinde tek kadın liderdir Asya Gündoğan. Ve aynı zamanda Asya Gündoğan mafya liderlerinin en genç olanıdır. Kartal’ın (Buğra Gülsoy) kendini anladığını düşündüğü nadir insanlardan biri olsa da Azize ile Kartal aşkının en güçlü engellerinden biridir.

Duygu Sarışın Kimdir?

Şu sıralar Azize Dizisi’nde Asya karakterine can veren Duygu Sarışın 1987 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İilk orta ve lise eğitimini bu kentte İzmir Özel Türk Kolejinde tamamlayan Duygu Sarışın İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümünü kazanmıştır. Güzel oyuncu, okulun yanı sıra, İzmir Ekonomi Üniversitesinde dersler almış ve İzmir ve İstanbul Devlet Tiyatrolarında reji asistanlığı görevlerini yürütmüştür. 2011 yılında İzmir’de çekilen Cennetin Sırları adlı diziyle ilk ekran tecrübesini yaşayan oyuncu bu dizinin ardından pek çok yapımda boy göstermiştir. Duygu Sarışın’ın rol ladığı yapımlardan bazıları şunlardır.

Duygu Sarışın’ın Rol Aldığı Yapımlar!

İnadına Yaşamak                             (Yerli Dizi)

Güneşi Beklerken                            (Yerli Dizi)

Kaçak Gelinler                                  (Yerli Dizi)

Rengarenk                                        (Yerli Dizi)

Darbe                                                (Sinema Filmi)

Lal                                                      (Sinema Filmi)

Ne Biliyim                                         (Sinema Filmi)

Ertuğrul 1890                                   (Sinema Filmi)

İçerde                                                (Yerli Dizi)

Ufak Tefek Cinayetler                      (Yerli Dizi)

26-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar