Sıfır Bir Adana'nın Yahya'sı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine transfer oldu

Sıfır Bir Adana'nın Yahya'sı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine transfer oldu
İnternette yayınlanan fenomen dizisi Adana "Sıfır Bir- Bir Zamanlar Adana"da Yahya karakteriyle gönüllerde taht kuran Murat Özben’i artık Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde

Diziler yayınlandıkça birbirleri arasında geçişler de artıyor. Son olarak Sıfır Bir Adana'nın Yahya'sı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine transfer oldu. İnternette yayınlanan fenomen dizisi Adana "Sıfır Bir- Bir Zamanlar Adana"da Yahya karakteriyle gönüllerde taht kuran Murat Özben’i artık Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde izleyeceğiz. Şimdi detaylar.

Sıfır Bir Adana'nın Yahya'sı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine transfer oldu

Salı akşamlarına damga vuran Atv’nin iddialı dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. Sezonunda 149. Bölümle ekrana geldi. Temponun hiç düşmediği dizi zaman zaman oyuncu taransferiyle de gündeme geliyor. Diziseverler Sıfır Bir- Bir Zamanlar Adana" dizisinde Yahya rolünü canlandıran Murat Özben’i 150.Bölümden itibaren EDHO'da izleme şansı bulacaklar. Oktay Kaynarca, Selda Alkor ve Naz Elmas’ın başrolünü paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, geniş kadrosuna yeni oyuncular katarak güçlenmeye devam edecek.  

Diziler Arası Transferler

Dizilerde senaryo gereği ayrılan oyuncular başka dizilerde kendine yer bulabiliyor. Televizyonlarda olmasa da internette yayınlanan dizler de artık bu transferlere sıcak bakıyor. Bunun son örneğini Sıfır Bir’den EDHO’ya transfer olan Murat Özben örneğinde yaşadık. Adana'nın en tehlikeli bölgelerinden Hürriyet mahallesinde geçen olayları farklı bir tarzla ekrana taşıyan ve her bölümü milyonlarca izlenen internet dizisi"Sıfır Bir- Bir Zamanlar Adana" dizisinden senaryo gereği ayrılan Murat Özben vakit geçirmeden sevilen dizi EDHO'ya transfer oldu. Daha önce de "Sıfır Bir- Bir Zamanlar Adana"da Cio karakteriyle yer alan Cihangir Ceyhan da Çukur dizisine transfer olmuştu.

Şafak Karakterini Canlandıracak

"Sıfır Bir" dizisinde gönüllere taht kuran Yahya karakterini canlandıran ve aynı zamanda İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncusu olan Murat Özben yeni dizisinde katldığı için çok mutlu. Canlitv olarak mikrofonlarımıza konuşan Murat Özben 5 sezondur devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kendisini heyecanlandırdığını belirtti. Canlitv olarak Murat Özben’in sözlerini aynen yayınlıyoruz. " Oyunculuk kariyerimde önemli bir aşamada olduğumun farkındayım. Bu farkındalığı Şafak karakterine de anlatmaya çalışıyorum. Oyuncu oynadığı karakteri ikna edebiliyorsa başarı mutlaktır. Edho'nun başarısına layık olmaya çalışıyorum"

Edho Şafak karakteri kimdir?

Ünal Kaplan, Altan'ın istihbarat başkanı olması için büyük gayret göstermiş ve başarılı olmuştu. Menfeat çatışmasına giren Altan, Hızır ile karşı karşıya gelince polis ve adliyenin gücünü kullanarak  Hızır'ı yok etmeye uğraşır. Bu arada Avukat Damla, Ankara'ya yaptığı baskı sonucu Altan'ı denetlemeye Cengiz'i getirse de Cengiz'in Altan'ın adamı olduğu öğrenir. Hızır ve Damla’nın ilk başta Altan'ın görevden alınmasına sevinmeleri uzun sürmez. Çünkü Azrail'in adamı olan ve kendilerine Sınırsızlar diyen ekibin başına getirilen Altan, Şafak ve adamları sayesinde tam bir ölüm makinesine dönüşecektir.

27-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar