Baba Dizisi Nerede Çekiliyor? Reşat Paşa Konağı’na Nasıl Gidilir?

Baba Dizisi Nerede Çekiliyor? Reşat Paşa Konağı’na Nasıl Gidilir?
Show Tv'de fragmanı yayınlanmaya başlayan ve oldukça heyecan ve merak uyandıran Baba dizisinin çekim mekanları nerede? Dizinin mekanı olan Reşat Paşa Konağı’na nasıl gidilir?

Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan ve ilk tanıtımı yayınlanan Baba dizisi televizyon ve dizi sektörüne adeta bomba gibi düştü. Daha önce adı Bir Gece ansızın olarak belirlenen ancak son anda Baba olarak değiştirilen ve fragmanı Show Tv ekranlarında “yakında” itibariyle yayınlanmaya başlayan Baba seyirci tarafından adeta ilgi bombardımanına tutuldu. Fragmanın çarpıcılığı kadar ilgi çekici ve merak uyandırıcı olması da diziyi bir anda sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına soktu. Hemen her gün hakkında haberler çıkan ve oyuncusundan konusuna kadar her şeyi didik didik edilen dizinin en çok merak edilen konularının başında ise dizinin nerede çekildiği ve fragmanda oldukça çarpıcı bir şekilde resmedilen Reşat Paşa Konağı’nın nerede olduğu ve nasıl gidileceği merak edildi. Seyircinin ve Baba dizisini bekleyenlerin merak ettiği bu konular internette en sık aranılan başlıklar arasında yer aldı. Bizde sizler için bu konuları araştırdık.

Baba Dizisi Nerede Çekiliyor?

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve yakında Show Tv ekranlarında başlayacak olan Baba Dizisinde ünlü isimler Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş yer alıyor. Dizide baba ve oğlu canlandıran iki usta oyuncunun fragmandaki halleri oldukça çarpıcı bulundu. Birbirinden kopan Saruhanlı ailesinin uçak kazası sonrası tamamen değişen hayatını anlatacak olan dizinin çekimlerinin nerede yapıldığı oldukça merak edilmeye başlandı. Fragmanda oldukça çarpıcı bir şekilde işlenen tanıtım fragmanının çekildiği Reşat Paşa Konağı’nın dışında Baba Dizisinin çekim mekanları İstanbul’da bulunuyor. Şu ana kadar Beşiktaş, Galata ve bunun gibi tarihi dokuların sıklıkla bulunduğu yerlerde geçecek dizinin mekanları ilerleyen zamanda dizinin yayına girmesiyle daha da netleşecek.

Reşat Paşa Konağı’na Nasıl Gidilir?

Baba Dizisinde Haluk Bilginer’in canlandıracağı Emin Saruhanlı’nın, dizinin fragmanında darma dağın olmuş, harabe halindeki bir konakta oturarak düşünmesi ve bir şiire ait mısraları okuması seyirciyi adeta derinden sarstı. Dizinin tanıtım fragmanının çekildiği ve aynı zamanda ana mekanlarından biri olacak olan Reşat Paşa Konağı İstanbul’da Kadıköy İlçesinde bulunmaktadır. Daha önce de bazı dizilerde mekan olarak kullanılan konağa toplu ulaşımla birçok seçenek dahilinde gidilebilmektedir. Baba dizisinin fragmanında kullanılan konağın yakınından geçen toplu ulaşım araçları 130 Ş, 16 A, 16 D, 16 F, 17 ve 251 numaralı İETT otobüsleri ve Marmaray, M4 ve Minibüs C-54 ile gidilebilmektedir. Merak ve heyecanla beklenen Baba dizisi yeni yılın ilk ayında Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

26-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar