Babil 3. bölüm izle

Babil 3. bölüm izle
Babil 3. bölüm izle; 31 Ocak Cuma 3. bölümüyle ekrana gelen Babil dizisinin yayınlanan son bölümü tek parça olarak sitemizde!

Babil 3. bölüm izle; Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi usta isimleri kadrosunda bulunduran Star TV’nin yeni dizisi Babil 30 Ocak Cuma akşamı 3. yeni bölümüyle ekrana geldi. Babil'in yeni bölümünde Deniz'in tedavisi için zaman azalıyor. İrfan ve Egemen para bulabilmek için yeni bir atağa geçiyor. Oğlunun ameliyat parası için kafası karışık olan İrfan, uzun yıllar ardından karşısına çıkan büyük aşkı İlay’ın şokunu atlatamamıştır. Eda ise tam bunlar yaşanırken İrfan ile olan evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını farkına varıyor. Babil 3. bölüm tek parça izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilir, dizinin özetini aşağıda görebilirsiniz.

Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel tarafından kaleme alınan dizi Babil daha yayın hayatına başlamadan önce büyük ses getirdi. Ve dizi ilk bölümü ile hem kanal hemde yapım şirketinin istediğini verdi. Yayınlanan tanıtım fragmanlarını heyecanla izleyen seyirci dizinin başlamasını bir an önce istiyordu. Geçtiğimiz hafta Cuma günü yayınlanan ilk bölümü ile izleyiciden tam not aldı. Bekletilerinde fazlasına çıkan dizi 2. bölümüyle de reytinglerdeki başarısını devam ettirdi. Bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni bölümü de merakla bekleniyor. İrfan, Egemen, Eda ve İlay'ın yeni bölümde neler yaşayacağı merak konusu oldu.

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Babil'de geçtiğiz hafta; oğlunun ameliyatı için Süleyman'dan çaldıkları paralarla yakalanan İrfan ve Egemen zaman kazanmak için Süleyman'a yalvarıyorlar. Yeni bölümde de Süleyman ile anlaşarak zaman kazanıyorlar. Bu esnada İrfan ise eşi ve oğlunu daha güvende olmaları açısından şehir dışına göndermek zorunda kalıyor. İrfan, ailesi için Süleyman ile bir kez daha karşı karşıya geliyor. Egemen ve İrfan tarafından kazık yiyen Süleyman diğer yandan sevgilisi İlay yüzünden meydana gelecek olan durumlara da hazırlıklı olmak zorunda. İlay ise geçmişte İrfan'a karşı olan duygularının önüne geçemiyor. İrfan'ı görünce yeniden canlanan duyguları karşısında ne yapacak merak konusu. İlk bölüme damga vuran konulardan bir diğeri ise Deniz'in gerçek babasının Egemen olması oldu. Bakalım Eda yeni bölümde bu gerçeği nasıl saklayacak?

31-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar