Babil 7. Bölüm izle

Babil 7. Bölüm izle
Babil 7. Bölüm izle; Babil dizisi 7. bölüm ile Star TV'den ekrana geldi. Bu bölümü izlemek için detaylar haberimizde yer alıyor.

Babil 7. bölüm izle; Star TV'den ekrana gelen Babil dizisi, 7. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Egemen ve İrfan arasındaki ipler kopma noktasına gelir. İrfan, kendisini ihbar eden kişinin Egemen olduğunu öğrenmesinin ardından nasıl bir yol izleyecek. Babil dizisinin yeni bölümünü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayınız. Ayrıca yeni bölüm ile ilgili tüm detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

BABİL 8. BÖLÜM İZLE

Babil dizisinin 7. bölümünde neler yaşanacak?

Babil'in 28 Şubat Cuma akşamı yayınlanayacak bölümünde neler yaşanacağına bir göz atalım;

İrfan, can dostum dediği Egemen tarafından ihanete uğraması nedeniyle büyük öfke duyar. İkisi arasındaki ipler artık neredeyse kopma noktasına gelmiştir ve artık bu iplerin onarılması da çok zor görünmektedir. Deniz için zaman daralmak üzeredir. Tüm bunlar olurken Süleyman, borcunu tahsil etmek için harekete geçer. İlay, Egemen ve İrfan'ı bir araya getirerek borcu ödemeleri için bir araya getirir. Ancak İrfan, Egemen'e oldukça öfkelidir. Bu nedenle ikili arasında bir kavga çıkar. Ayşe ise gerçek kimliğinin ortaya çıkması tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Kudret, Hakan'ın Ayşe'ye ilgi duyduğunu fark etmesinin ardından tüm dikkatini Ayşe'ye verir. Bu durum ise Ayşe'nin polis olmasını ortaya çıkarabilir. 

Babil dizisinin 6. bölümünde neler yaşanmıştı?

Babil dizisinin 21 Şubat Cuma akşamı ekrana gelen son bölümüne neler yaşandığını hatırlayalım;

İrfan, oğlunun kanser tedavisi için sahte bir pasaport çıkarmasının ardından her şeyi ayarlar ve nihayet geri dönmemek üzere Avrupa'ya çıkabildiğini düşünür. Ancak beklemediği bir anda polisler tarafından yakalanır. İrfan, biri tarafından ihbar edilmiştir ve o kişiyi bulabilmek için yoğun bir çaba sarf eder. Süleyman ise borçlarını ödemeden kaçmaya çalışan İrfan'ı gözetim altında tutmaya başlar. İrfan ve oğlu, Süleyman tarafından oğluyla birlikte bir villada hapis kalır. İrfan, kendisini ihbar eden kişinin Ayşe olduğunu düşünür. Bu nedenle ona yüklenmeye başlar. Ayşe de İrfan'ı ihbar eden kişiyi aramaya koyulur. Yoğun bir araştırmanın ardından o kişinin İlay olduğunu öğrenir. En sonunda bütün yollar Egemen'e çıkar. İrfan, en yakını tarafından ihanete uğramanın yoğun hayal kırıklığını yaşar.

28-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler