Baht Oyunu 12. Bölüm izle!

Baht Oyunu 12. Bölüm izle!
Ada yaptığı planla Rüzgar ile Tuğçe'yi bir araya getirir. Bora, kendini affettirmek için bir organizasyon düzenler. Planların ters teptiği durumda yeni bir plan işe yarar mı?

Kanal D'nin salı akşamları yayınlanan dizisi Baht Oyunu yolculuğunu sürdürüyor. Kanal D'nin yaz sezonunda yayınlanan romantik komedi yapımını izlemek isteyen dizi severler Baht Oyunu yeni bölüm ne zaman, Baht Oyunu 12. bölüm bugün var mı, Baht Oyunu son bölümde neler oldu, şeklinde aramalar yapıyor. Tuğçe’nin umursamaz tavırlarına dayanamayan Rüzgar, şehri terk edip Ada’ya dönüyor. Ada ise Rüzgar’ı kendinden uzak tutmak istemektedir. Bora ile baş başa veren Ada, Tuğçe ile Rüzgar’ı yeniden bir araya getirecek bir plana girişir. Planı ters tepen Ada ne yapacak? Ada'ya kendini affettirmek isteyen Bora'nın planı işe yarayacak mı? Şirkette kariyer yapmak isteyen Rüzgar'ın Tuğçe’yi kıstırmak için kullandığı kozun yer aldığı Baht Oyunu 12. son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. 

Baht Oyunu 12. Bölüm izle!

Diziseverlerin salı akşamları merak ve heyecanla beklediği Baht Oyunu 12. yeni bölümünde yine aksiyon ve gerilim var. Proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği ARC Film imzalı Kanal D yapımını Erkan Birgören ve Tuna Kıygı ikilisi yazarken yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli oturuyor. Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel’in başrollerini paylaştığı Baht Oyunu'nda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli gibi usta oyuncular da rol alıyor.

Rüzgar'ın canına tak ediyor

Tuğçe’nin agresif umursamaz tavırları Rüzgar’ı usandırır ve Tuğçe’yi terk eder. Ada ise kendisine koşan Rüzgar’ı kendinden uzak tutmak için çözüm arar. Bora ile bu konuda anlaşan Ada, Tuğçe ile Rüzgar’ı yeniden bir araya getirecek ilginç planını Bora'ya anlatır. İkili bu planı icra edip Tuğçe ile Rüzgar'ı barıştırabilecek mi? 

Plan üstüne plan yapılıyor

Ada’nın organizasyonuyla Bora, Rüzgar ve Tuğçe boks salonuna giderler. Ancak planı sezen ikili için işler sarpa sarar. Planı ters tepen Ada pes etmeyecek ve Rüzgar ile Tuğçe'yi yeniden bir araya getirmek için yeni bir plan yapacaktır. 

Dargınlıklar bitiyor mu?

Rüzgar’ı evine davet eden Ada, Tuğçe ile ikisini baş başa bırakır. Diğer yandan Ada’ya kendini affettirmek isteyen Bora, bu konuda ona yardım eder. Böylece hem Tuğçe ile Rüzgar'ın hem de Ada'nın bir araya gelmesini  sağlayan Bora keyiflidir. Birlikte vakit geçiren ikili yakınlaşır. Şirketin grafik departmanının başına geçmek isteyen Rüzgar, elindeki kozla Tuğçe’yi kıstırır. Tuğçe'nin yardım isteği üzerine Ada, beraber plan yapar. Bora, kaybettiği sandığı Ada'yı yeniden kazanabilecek mi? Plan üstüne planların yapıldığı Baht Oyunu 12. son bölüm 7 Eylül Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de. Keyifli seyirler
 

07-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar