Barbaros Hayreddin 5. Bölüm izle!

Barbaros Hayreddin 5. Bölüm izle!
20 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan Barbaros Hayreddin 5. Bölümde Kanuni Avrupa’daki ittifakı ustaca manevralarla parçalıyor Hayreddin, Andre Dorya'ya engel olabilecek mi?

Osmanlı’nın en büyük amiralinin inanılmaz mücadelesini ekrana getiren Barbaros Hayreddin 5. Bölümü 20 Ocak Cuma akşamı izleyiciyle buluşuyor. Diriliş, Payitaht gibi tarihi dönem dizileriyle rakiplerine fark atan TRT1 dizisi Barbaros Hayreddin dizisi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Heyecanla beklenen Barbaros Hayreddin dizinin yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler, Barbaros Hayreddin 5.bölümünde neler olacağını merak ediyor. Barbaros Hayreddin 5. yeni bölüm canlı izle! İşte, Barbaros Hayreddin 5. Bölüm izleme linki ve bu hafta dizide yaşanacaklar haberimizde. Barbaros Hayreddin 5. Bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Barbaros Hayreddin 5. Bölüm izle!

Berat Özdoğan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Hayreddin dizisi cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Zülküf Yücel’in kaleme aldığı tarihi dönem dizisinde Tolgahan Sayışman, Timur Acar ve Melisa Döngel’in başrolleri paylaşıyor.  Geçtiğimiz sezona damga vuran Barbaroslar dizisinin devamı olarak çekilen Barbaros Hayreddin dizisinde Ufuk Özkan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hasan Küçüktekin, Arif Pişkin, Başak Daşman, Ceren Soylu, Gökhan Gencebay, Deniz Çom, Gurur Aydoğan, İlkay Kayku, Yılmaz Bayraktar, Duygu Gürcan, Halil İbrahim Kurum, Gizem Aydın, Ercüment Fidan, Musa Evren, Sibel Kasapoğlu, Erman Cihan, Demirhan Demircioğlu, Yaşar Aydınoğlu, Yiğit Arda Tan, Revna Çolak gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Osmanlı’yı arkasına alanın sırtı yere gelmez

20 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan Barbaros Hayreddin 5. Bölüme Hayreddin’in söylediği “Osmanlı’yı arkasına alanın sırtı yere gelmez” sözü damga vuruyor. Şarlken, sarayındaki Sultan Süleyman’ın casuslarını yakalamak için gayret ederken Fransuva padişahla görüşür ve acil yardım ister. Kanuni Avrupa’da Osmanlı aleyhine kurulmak istenen ittifakı ustaca manevralarla parçalarken Şarlken’in sarayına sızan Hayreddin ve adamları Fransuva’nın ordusunu beklemektedir. Amiral Andrea Doria’ yı görevlendirdiğini öğrenen Barbaros Hayreddin buna engel olabilecek mi? Tüm kozların gizliden oynandığı Barbaros Hayreddin 5. Bölümü 20 Ocak Cuma akşamı TRT1’de. Keyifli seyirler.   

Barbaros Hayrettin son bölümde neler oldu?

Hayreddin, Fransa Kralı, Francois’ in çocuğunu kurtarmak için Kral Şarlken’ in sarayına girmeyi başarır. Mia De Luna’ nın yardımıyla sarayda istihbarat toplayan Hayreddin ve adamları çocuğu kurtarmak için mücadaleye başalr. Bu arada Kemankeş Paşa, Seyyare Hatun ile izdivaç yapmak için gerekli hazırlıkları yapar ancak annesi Halime Hanım!ın itirazıyla karşılaşır. Murad efendinin aniden işlerin içine bu kadar hızlı dahil olmasından şüphelene Murad, onu izlemesi için Geveze Çavuş’ u görevlendirir. Kral Şarlken’ in Osmanlı’yı yenmek için Amiral Andrea Doria’ yı görevlendirdiğini öğrenen Barbaros Hayreddin buna engel olmak için harekete geçer.

19-01-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar