Barbaros Hayreddin 6. Bölüm izle!

Barbaros Hayreddin 6. Bölüm izle!
Kanuni’nin Roma'nın fethedilmesine destek olsun diye görevlendirdiği Hayrettin, casusluk teşkilatı kuruyor Roma'nın başına geçmek isteyen Şarlken, François'e engel olabilecek mi?

Türkiye’nin ilk deniz dizisi olan tarihi dönem yapımı Barbaros Hayreddin 6. Bölümü 27 Ocak Cuma akşamı izleyiciyle buluşuyor. Usta oyunculardan kurulu kadrosuyla TRT1’in en başarılı dizilerinden biri olan Barbaros Hayreddin dizisi 6. yeni bölümünde Sultan Süleyman, Barbaros Hayreddin’e Roma'nın fethine destek olma görevi verir. Hayrettin, Frenklilerin içlerine casus sokabilecek mi? Sultan’dan Payitahta yerleşmesi emrini alan Hayrettin diğer taraftan Roma’nın başına geçmek isteyen Kral Şarlken ve Kral François’e engel olabilecek mi? Barbaros Hayreddin’i yakalayanın Kutsal Roma İmparatoru olacağını söyleyen Papa’nın Andrea Doria planının yer aldığı Barbaros Hayreddin 6. Bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Barbaros Hayreddin 6. Bölüm izle!

Yönetmen koltuğunda Berat Özdoğan’ın oturduğu Barbaros Hayreddin dizisi cuma akşamları izleyicisini ekrana kilitlemeyi sürdürüyor. Senaryosunu Zülküf Yücel’in yazdığı Barbaros Hayreddin dizisinde Tolgahan Sayışman, Timur Acar ve Melisa Döngel başrolleri paylaşıyor. Osmanlı’nın ilk amiralinin serüvenini anlatan dizide Ufuk Özkan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hasan Küçüktekin, Arif Pişkin, Başak Daşman, Ceren Soylu, Gökhan Gencebay, Deniz Çom, Gurur Aydoğan, İlkay Kayku, Yılmaz Bayraktar, Revna Çolak, Halil İbrahim Kurum, Gizem Aydın, Ercüment Fidan, Musa Evren, Sibel Kasapoğlu, Erman Cihan, Demirhan Demircioğlu, Yaşar Aydınoğlu, Yiğit Arda Tan ve Duygu Gürcan rol alıyor.

Barbaros’u yakalayan Kutsal Roma İmparatoru olacak

Kanuni’nin Roma'nın fethedilmesine destek olsun diye görevlendirdiği Hayrettin, Frenklilerin içlerine casus sokmaya çalışır. Cezayir'de kendine vekil ataması gereken Hayreddin, Sultan’dan ailesiyle beraber artık Payitahta yerleşme emri alır. Hayreddin’in Sultan’la görüştüğünü haber alan Osmanlı Donanması Kaptan-ı Deryası Kemankeş Paşa nasıl bir tepki verecek? Tek amaçları Roma’nın başına geçmek olan Kral Şarlken ve Kral François’in rekabetini kızıştırmak isteyen Papa, Barbaros Hayreddin’i kim yakalarsa onun Kutsal Roma İmparatoru olacağını söyler. Bunu yapabilecek tek kişi Andrea Doria’dır.

Bunu fark eden Kral Şarlken ve Kral François bir an önce Amiral Andrea Doria’yı hizmetlerine almak için harekete geçer. Andrea Doria hangisi seçecek? Sultan’ın emriyle casusluk teşkilatı kurmak için harekete geçen Hayreddin Mia de Luna’dan yardım ister. Kral Şarlken’in de yardım istediği Mia de Luna’nın kararının yer aldığı Barbaros Hayreddin 6. Bölümü 27 Ocak Cuma akşamı TRT1’de. Keyifli seyirler.   

27-01-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar