Kızılcık  Şerbeti 14. bölüm izle

Kızılcık  Şerbeti 14. bölüm izle
Ömer’in büyük sırlarının ifşası sonucu olacaklar merak konusu oldu. Kızılcık Şerbeti’nin 14. bölümü 27 Ocak Cuma günü saat 20.00 de Show TV ekranlarında olacak

Senaryosunu Melis Civelek’in kaleme aldığı sevilen dizide Ömer’in herkeslerden gizlediği sırrını Kıvılcım öğrenince çok şaşırır. Ömer’in evli olmasından dolayı onunla birlikte olamayacağını kendisine söyler ama bir taraftan Ömer için üzülüyordur.

Kızılcık  Şerbeti 14. bölüm izle

Mustafa ve Nilay Kıvılcım’ın evinde kalacaklardır. Bu haber Ünal Ailesi’nde bomba etkisi yapar. Bu problemi çözmek için hemen devreye Pembe girer. Fakat yaptığı tüm çabalar boşa gidince bu sefer Abdullah devreye girmek zorunda kalır.

Fatih ve Doğa yakınlaşıyor mu?

Fatih ve Doğa arasındaki problem devam etmektedir. Ne yaparsa yapsın Fatih eşini eve dönmeye ikna edemez. Ancak Doğa’nın sürpriz bir şekilde arkadaşlarıyla çalışmak durumunda kalması Fatih için küçükde olsa bir ışığın doğmasına neden olur. Yavaş yavaş aralarındaki soğukluk azalmaya başlayacaktır.

Terkedilmişlik Ecem’i tanınmaz hale getirir

Umut’un hastalığı Nursema ile aralarının iyileşmesine katkı sağlar. Ecem, Kayhan tarafından terkedilmişliğin acısıyla durumunu Pembe’ye anlatır. Pembe bu durumun sorumlusu olarak düşündüğü Doğa ve Kıvılcım’dan hesap sorma peşindedir.

Leman’ın yanlış anlaşılma nedeniyle Ömer ve Alev arasında bir ilişki olduğuna inanır. Bunu anında Abdullah ve Pembe’ye söyler. Bundan sonra oyunun kuralları yeniden konulacaktır.

13. bölümde neler olmuştu?

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği dizinin bir önceki bölümünde Doğa, Fatih’ten boşanmak istediğini söyler. Nursema ve Umut arasındaki soğukluk bitmeye başlar. Babası ve Fatih’in kendisi hakkındaki konuşmalarından haberdar olan Mustafa evi terk eder. Final sahnesine Ömer’in Kıvılcım’a yaptığı itiraflar damgasını vurur. Metehan’ın babası değil amcası olduğunu, ölen kardeşi Bekir’in karısı Leman ile evlenmek zorunda kaldığını söyleyen Ömer’in büyük sırlarının ifşası sonucu olacaklar merak konusu oldu. Kızılcık Şerbeti’nin 14. bölümü 27 Ocak Cuma günü saat 20.00 de Show TV ekranlarında olacak.

Dizinin oyuncu kadrosu;

Yönetmen koltuğunda Ketche’nin oturduğu Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar gibi önemli isimler bulunuyor.

27-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar