Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 14. Bölüm izle!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 14. Bölüm izle!
ardeşi Oruç tarafından öldürülen Antuan, İlyas’ı kaçırarak intikam peşinde koşar. Leventleri şehit edilen, Antuan tarafından ağır yaralanan İlyas bu sefer hayata tutunabilecek mi?

Türk televizyon tarihinde ilk deniz dizisi olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 23 Aralık Perşembe akşamı 14. Bölümüyle ekrana geliyor. Pietro ve Rodos Şövalyelerine büyük bir yenilgi yaşatan Oruç Reis her yönden kuşatılıyor. Karabay tarafından gemisine el konan Oruç Reis, kaçırılan kardeşi İlyas’ı kurtarabilecek mi? Antuan eline geçen intikam fırsatını değerlendirecek mi? Oruç’un Osmanlı himayesine geçmesi düşmanlarını ittifaka zorlarken onun İslam aleminde yükselişini engelleyemeyenler Barbaros kardeşleri tarihten silmek için hangi hain planı devreye sokuyor? Sırlı kitabın çözüm yolculuğuna çıkan Hızır ve Meryem, Piri Reis’in yardımıyla Midilli’de kurulacak tersane için çabalarken Pietro kardeşi olduğundan şüphe ettiği Meryem’i ele geçirebilecek mi? Kardeşini Şahbaz’ın elinden kurtarmak isteyen Isabel’in intikamını almak isteyen Oruç’un düşmanlarını tek tek yok etmeye çalıştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 14. Bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 14. Bölüm izle!

TRT1'de yayınlanan ve perşembe akşamlarının tartışmasız lideri Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı; küçük bir belde olan Midilli’den çıkıp Akdeniz’de muhteşem bir devlet kuran dört kardeşin hikâyesini anlatmaya devam ediyor. Tarih değiştiren 4 kardeşin cihat ve dava uğruna çektikleri çileyi anlatan dizide Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan ve Caner Topçu başrolleri paylaşırken ayrıca İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Melis Babadağ ve Bahadır Yenişehirlioğlu gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

Oruç, İlyas’ı ölümden kurtarabilecek mi?

Kardeşi İlyas’ı ipten alan Oruç bu sefer onun Antuan tarafından kumpasıyla ağır yaralanmasıyla sarsılır. Kardeşi Oruç tarafından öldürülen Antuan, İlyas’ı kaçırarak intikam peşinde koşar. Leventleri şehit edilen ve Antuan tarafından ağır yaralanan İlyas bu sefer hayata tutunabilecek mi?

Oruç, Osmanlı himayesine geçiyor

Hem Unita hem de Karabay’a karşı Osmanlı himayesine geçen Barbaros kardeşlerin bu hamlesi düşmanları kızdırır. Ortak hareket eden düşmanlar Hızır’ın yanındaki Meryem’i kaçırırken Antuan’a esir düşen İlyas, bilinmeyen bir yere götürülür. Oruç’un bir Osmanlı gölgesi olarak İslam aleminde yükselişini engelleyemeyen Memluk Veziri Karabay, Şahbaz’la anlaşarak Barbaros kardeşleri topraklarından silmek için plan üstüne plan hazırlar. Karısı Firuze, İskenderiye’de imalathanesini kurmayı planlanan Hüma’nın ticarette güçlenmesini engellemek için var gücüyle çabalarken Akdeniz’in kapılarını aralamak için sırlı kitabın çözüm yolculuğuna çıkan Hızır ve Meryem, Piri Reis’in yardımıyla Midilli’de kurulacak tersanenin tetkiklerini yaparken Gladyus ve Rodos Şövalyeleri tarafından kıskaca alınır. Pietro kardeşi olduğundan şüphe ettiği Meryem’i kaçırırken kardeşinin Şahbaz’ın elinde olduğunu öğrenen Isabel, Oruç ile yollarını ayırır.

Oruç intikam alıyor

Isabel’in tehdit edildiğini düşünen Oruç, Unita için çalışan Şahbaz’ı kandırarak tutuklar. Düşmanlarının ittifakını engellemek için onları teker teker avlamak isteyen Oruç, Osmanlı’nın yardımıyla kirli oyunları bir bir bozmaya başlar. Oruç’un bir kez daha davası için kardeşleriyle sınandığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 14. Son bölüm 23 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

23-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar