Ajda Pekkan'ın hayatı dizi oluyor

Ajda Pekkan'ın hayatı dizi oluyor
Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan ekrana dönüyor. Ajda Pekkan'ın hayatı dizi oluyor. Süperstar Ajda Pekkan ve çarpıcı hayat hikayesi seyirciyle buluşacak.

Süperstar olarak tanınan Ajda Pekkan'dan yeni bir girişim geldi. Gençliği ve hayat dolu enerjisiyle gençlere taş çıkaran Ajda Pekkan gençlerin nabzını tutmaya hazırlanıyor. Özellikle gençlerin yoğun olarak izlediği dijital platformlar için bir proje hazırlığında olan Ajda Pekkan'ın hayatı dizi olacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Pekkan kendisinin de rol alacağı bir dizi için hazırlanıyor. Ajda Pekkan'ın başarılarla dolu kariyerine yeni bir pencere açacak proje sanatçının sevenlerini hem meraklandırdı hem de heyecanlandırdı.

Ajda Pekkan dizide rol alacak mı?

Şarkılarıyla müzik tarihine damga vuran Ajda Pekkan'dan zamana uygun bir proje geliyor. Dijital projelerin yoğun talep gördüğü son dönemde Pekkan da bu fırsatı kaçırmak istemedi. Ajda Pekkan'ın hayatının anlatılacağı bir dizi hazırlanıyor. Ünlü sanatçının da bu projede oyuncu olarak rol alacağı konuşuluyor. Dijital platformlar için hazırlanan projede Pekkan'ın hayatı seyirciyle buluşacak. Hem Pekkan'ın hayranları hem de gençlerin ilgisini çekecek projenin detayları henüz netleşmedi. İddialara göre Ajda Pekkan bu proje ile gençlere ulaşmak istiyor. Şarkıları ve sahne performanslarıyla gençlere taş çıkaran Ajda Pekkan zaman zaman reklam filmlerinde de yer alıyor. Ajda Pekkan şimdi dijitalden seyirciyle buluşacak.

Ajda Pekkan gençlere ulaşmaya çalışıyor

Türkiye'nin Süperstarı olarak tanınan Ajda Pekkan son günlerin trendi olan dijital mecralardan uzak kalmak istemedi. Yeni bir proje ile gündeme gelen Ajda Pekkan kendi hayatının anlatılacağı bir dizi projesi için hazırlanıyor. Yapımcılığını Samsun Demir'in üstlendiği Ajda Pekkan dizisinde sanatçının 50 yıllık sanat yaşamı ekrana yansıyacak. Seyirciyle dijital mecrada da buluşmaya hazırlanan Ajda Pekkan yıllara meydan okumaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı son olarak 'Bi tık' şarkısıyla sahne almış ve iddialı bir klip çekmişti. Güzelliği ve performansıyla sık sık gündeme gelen 75 yaşındaki sanatçı yeni projelerle çalışmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı yeni projesi ile gençlerle buluşmaya hazırlanıyor. Pekkan'ın dizisi ile ilgili detaylar ortaya çıktıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

 

23-12-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar