Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı Dizisinin Hızır Reis’i Ulaş Tuna Astepe’nin Yeni Dizisi Belli Oldu!

Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı Dizisinin Hızır Reis’i Ulaş Tuna Astepe’nin Yeni Dizisi Belli Oldu!
TRT1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin ‘Hızır Reis’i canlandıran Ulaş Tuna Astepe’nin yeni dizisi belli oldu. Ulaş Tuna Astepe hangi dizide?

Ulaş Tuna Astepe, son olarak TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda ‘Hızır Reis’ karakterine hayat vermişti. Geçtiğimiz sezon dizide yer almasına rağmen, sezon arası veren diziden ayrıldığı öğrenildi. Ayrılığın hemen ardından Ulaş Tuna Astepe’nin yeni projesi belli oldu. Es Film imzalı Yusuf Esenkal, Serdar Öğreticinin yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Berat Özdoğan ve Doğan Ümit Karaca’nın oturduğu, ayrıca yaratıcı yönetmenliğini Mestan Sakallı’nın üstlendiği dizinin senaryosunu Serdar Özönalan, Hasan Erimez, Mustafa Burak Doğu, İbrahim Ethem Arslan ve Tuba Kaya’nın kaleme aldığı dizinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Pelin Akil, Yetkin Dikinciler, İsmail Filiz gibi isimler rol alırken, sevilen dizi ve karakterleri ile izleyicinin beğenisini kazanan dizi ilk sezonunda başrolünde yer alan birçok isme yıl içinde ve sezon finaline yakın veda etmişti. Dizinin 2. Sezonu önümüzdeki Eylül ayı gibi yayınlanmaya başladığında Engin Altan Düzyatan, Pelin Akil, Caner Topçu gibi önemli isimler yer almayacak. Dizi yaz arası vermesine rağmen, dizinin başrollerinden olan Ulaş Tuna Astepe nin diziden aniden ayrıldığı haberi duyuldu. Ulaş Tuna Astepe diziye veda etmiş ve 2. sezonda yer almayacağı bilgisine ulaşıldı. Ancak başarılı oyuncunun diziden neden ayrıldığına dair bir açıklama yapılmadı. Diziye 2. Sezonda yeni isimler dahil olurken, diziden ayrılan isimlerde yeni projeleri ile gündemde, bunlardan biri de Ulaş Tuna Astepe oldu. Peki, Ulaş Tuna Astepe hangi dizide? İşte merak edilenler…

Ulaş Tuna Astepe Hangi Dizide? 

Son olarak TRT1’de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde rol alan Ulaş Tuna Astepe’nin sevilen diziden ayrılık haberinin gelmesi herkesi şok etti. Dizinin başrolü olan Ulaş Tuna Astepe nin diziden neden ayrıldığı merak edilirken, kendisinin yeni projelerle görüştüğü öğrenildi. Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk kaptan paşası ve kaptan’ı deryası olarak bilinen ünlü denizci Barbaros Hayrettin Paşa ve diğer üç kardeşinin hayatının konu edildiği Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinde o üç kardeşten biri olan Hızır Reis karakterine hayat veren Ulaş Tuna Astepe’nin diziden ayrılması ile birlikte yeni dizisi belli oldu. Ulaş Tuna Astepe Show TV’de yayınlanacak olan kod adı: ‘Yeni İstanbul’ adlı dizide rol alacak.

Doktor dizileri ile bugüne kadar iyi işler çıkaran kanal, yeni bir doktor dizisi ile geliyor. Kod Adı: ‘Yeni İstanbul’ dizisinde başhekim Barış Güvener’i canlandıracak.

Ulaş Tuna Astepe’nin hayat vereceği Başhekim Barış Güvener, doğduğu hastaneye başhekim olarak atanmış, genç yaşta profesör olmuş biridir.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, merakla beklenen dizinin başhekim Barış Güvener’i için ise ‘Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ dizisinden ayrılan Ulaş Tuna Astepe’yle görüşülüyor.

 

‘Kod Adı: Yeni İstanbul’ Dizisinin Konusu ve Oyuncuları

Yapımını 03 Medya’nın üstlendiği Show TV için çekilecek olan ‘kod adı: Yeni İstanbul’ dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali’nin oturduğu dizinin senaryosunu Ayça Üzüm ve Cansu Çoban kaleme alıyor.

Dizi ABD yapımı New Amsterdam adlı diziden uyarlanan projenin konusunda, hastalarına müşteri muamelesi yapan ve onları gereksiz ameliyatlara sokarak maddi kaynak elde eden bir hastaneye atanan ve bütün dengeleri değiştiren idealist bir başhekimin başarı hikâyesi anlatılacak.

 

Show TV ekranlarının yeni sezon için çekilecek olan iddialı dizisi Yeni İstanbul’un oyuncu kadrosu için ilk anlaşılan ismi başarılı oyuncu Tansel Öngel oldu. Yeni İstanbul adlı dizide Tansel Öngel, dizinin başrol karakterlerinden Kalp Damar Cerrahı Baran’a hayat verecek.

Dizinin oyuncu kadrosu için ikinci anlaşma sağlanan ismi Ulaş Tuna Astepe oldu. Ulaş Tuna Astepe’nin rolü ise doğduğu hastaneye başhekim olarak atanan ve genç yaşta profesör olmuş Barış Güvener’e hayat verecek.

13-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar