Özge Yağız Behzat Ç. Dizisinde! Özge Yağız ‘Baba’ Dizisinden Ayrıldı Mı?

Özge Yağız Behzat Ç. Dizisinde! Özge Yağız ‘Baba’ Dizisinden Ayrıldı Mı?
Ay Yapım imzalı Show TV’nin Haluk Bilginer’li sevilen ‘Baba’ dizisinde rol alan güzel oyuncu Özge Yağız Behzat Ç. Dizisine dahil oldu. Peki, Baba dizisinden ayrıldı mı?

Başarılı oyuncu Özge Yağız’ın yeni projesi olduğu öğrenildi. Güzel oyuncu Blu TV için 5. Sezonu çekilecek Efsane dizi Behzat Ç. Dizisinin kadrosuna dahil oldu. Ancak, geçtiğimiz sezon Show TV ekranlarında yayınlanan ‘Baba’ dizisinin kadrosunda olan başarılı oyuncu önümüzdeki sezonda da ekranlara gelecek dizide yer almayacak mı? Kafaları karıştırdı. Bugüne kadar birçok yapımda yer almış güzel oyuncu bulunduğu yapımların başarısında önemli katkılarda bulunmuştu. 2018 yılında TV8 ekranlarında ‘Adını Sen Koy’ dizisindeki ilk oyunculuk deneyiminde ‘Zeliha’ karakterine hayat veren Özge Yağız, daha sonra 2 sezon Kanal 7’nin günlük dizisi ‘Yemin’ de ‘Reyhan Turhan’ karakterini canlandırmış ilk başrol oyunculuğunu deneyimlemişti, bu dizideki partneri Gökberk Demirci ile aşk yaşamış uzun süre birliktelikleri olmuştu. Çok yakıştırılan çift geçtiğimiz sezon ayrıldıklarını açıklamışlardı. 2020 yılında Star TV ekranlarında ‘Sol Yanım’ adlı dizide ‘Serra Yıldırım’ karakteri ile yine başrolde oynamış, 2021 yılında Show TV’de ‘İçimizden Biri’ dizisinde ‘Havva Aladağ’ karakterine hayat vermişti. Son olarak ise geçtiğimiz sezon yine Show TV’de yayınlanan Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın başrolünü paylaştığı dizide Özge Yağız ‘Büşra Saruhanlı Karaçam’ karakterini canlandırıyor. Ancak yeni bir dizide oynayacağı öğrenilen Özge Yağız’ın Behzat Ç. Dizisinde rol alacağı duyuruldu. Ancak, devam edecek Baba dizisinde devam edecek mi? ayrıldı mı? merak ediliyor. İşte detaylar…

 

Özge Yağız ‘Çekiç ve Gül: Behzat Ç.’ Dizi Kadrosunda

5. Sezonu çekilecek olan Behzat Ç dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. Güzel oyuncu Özge Yağız Blu TV için çekilecek olan Çekiç ve Gül: Behzat Ç. Dizisine katıldı.

Yakında sete çıkacak fenomen dizi Çekik ve Gül: Behzat Ç. Geçtiğimiz günlerde okuma provaları yapılmıştı. Yapımını Ortaks Yapım’ın imzasını taşıdığı, cast çalışmaları EU Medya – Mehmet Ertansel ve Esra Uslu tarafından yapılan dizide Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç’tan oluşan kemik kadroya yeni isimler katıldı. Dizinin yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın’ın oturduğu, senaryosunu Ercan Uğur’un yazdığı diziye Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu da dahil olmuştu.

 

Genç kuşağın gözde oyuncularından ve kariyerindeki yükselişini başarıyla sürdüren Özge Yağız da Çekiç ve Gül: Behzat Ç dizisine konuk oluyor. Her bölümde bir cinayetin işleneceği dizide Erdal Beşikçioğlu’yla güzel oyuncu Özge Yağız karşılıklı çok etkili sahnelerde rol alacak. 

 

Özge Yağız ‘Baba’ Dizisinden Ayrıldı Mı?

Genç ve güzel oyuncunun yükselişi devam ederken, Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde yer aldığı Çekiç ve Gül: Behzat Ç dizisinde de rol alacak oyuncunun, bir başka başarılı dizisi olan Ay yapım imzalı ‘Baba’ 2. Sezonuyla ekranlarda olacak. Peki, Özge Yağız Behzat Ç dizisi ile anlaştığına göre önümüzdeki sezon Baba dizisinde yer almayacak mı? Baba dizisinden ayrıldı mı? Merak ediliyor.  

Özge Yağız Çekiç ve Gül: Behzat Ç dizisinde konuk oyuncu olarak katılacağı için, ana kadro oyuncusu olarak yer almayacak. Blu TV için yalnızd 8 bölüm çekilecek dizinin çekimleri de yakın zamanda başlayacağı için, gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre önümüzdeki sezon ‘Baba’ dizisinde ‘Büşra’ karakteri ile yer almaya devam edebilecek. Yani Özge Yağız Baba dizisinden ayrılmadı.

13-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar