Başsavcı Nadide'den Yargı Dizisi İltifatları

Başsavcı Nadide'den Yargı Dizisi İltifatları
Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yargı'ya dahil olan Ayşen Sezerel Başsavcı Nadide karakterini anlattı. Yargı izleyicilerine ise teşekkür etti.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı hız kesmeden devam ediyor. Konusu kadar oyuncuları da dizi severler mercek altında olan oyuncular bazen zor anlar yaşasa da yer aldıkları projeden çok memnunlar.

3. sezonda diziye başsavcı olarak dahil olan Ayşen Sezerel Nadide karakteriyle izleyicinin odağında olan isimlerden biri oldu. Diziye şüpheli bir karakterle dahil olan Sezerel yeni rolünü ve yaşadıklarını anlattı.

Reyting rekortmeni olarak anılan Yargı yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren dur durak bilmeyen hikayesi ve oyuncu kadrosuyla çok beğeniliyor. Ayşen Sezerel ise ‘’Yargı” izleyicisini yürekten kutluyorum. Çok zekiler, dikkatliler, hiçbir detayı kaçırmıyorlar.’’ İfadelerini kullandı.

Önce “Yargı”dan bahsedelim biraz. Reyting rekortmenisiniz, herkes diziden bahsediyor. Siz neler hissediyorsunuz?

- “Yargı” öyle güzel yazıyor yönetiliyor ve oynanıyor ki maşallah diyelim çok iyi gidiyor. Bu duyguyu tiyatroda çok yaşarsınız, ‘seyirciyle beraber oynuyoruz’ deriz biz. Onların oyuna katılımından dolayı... Aynı hissi Yargı’da da hissediyorum. Yargı’nın başarısı da bu, hepimizi içine çekiyor, seyirciyle aynı duyguları paylaşıyorum.

Siz dahil olmadan önce izliyor muydunuz diziyi?

- Biz oyuncular bir diziyi izlerken meslek gereği seyirci gibi değil farklı bir açıdan bakarız işe. Nasıl bir senaryo, nasıl yönetilmiş, nasıl ışık yapılmış, dizideki karakterler işe hizmet ediyor mu gibi... Ben Yargı’yı zevkle izliyordum. Çünkü çok iyi yazılıyor, çok iyi yönetiliyor ve çok iyi oynanıyor. Etkilenmemek mümkün değil, buradan herkesi bir kez daha tebrik ediyorum.

Peki en sevdiğiniz ‘Yargı’ karakterini sorsam?

- Yargı karakterleri için ayrım yapabilmem mümkün değil. Her biri ayrı bir hikâye anlatıyor. Deneyimli iyi oyuncular... Özellikle Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu çok başarılı.

Canlandırdığınız başsavcı karakteri uzun süre hafızalarda kalacak gibi, seyirciden geri dönüşler nasıl oldu?

- Bu kadar sevilen karakterlerin olduğu diziye şüphe uyandıran bir başsavcı olarak girdim. Tabii senaryo gereği Mercan’ın kaçırılmasında benden de şüphelendiler. Doğal olarak bana da tepkileri oldu. Neyse aklandım da rahatladık. ‘Gülüyor’

Tecrübeleriniz oyunculuğunuza nasıl etki ediyor?

- Ben 30 yıllık Şehir Tiyatrosu sanatçısıyım. Hem ekranda, daha çok da tiyatroda sayısız rolü canlandırdım. Her biri ayrı hikâye, her biri ayrı yolculuk. Oyuncunun birinci görevi gözlem yapmaktır. Büyük beceri de kendini gözlemleyebilmek ve en acımasız eleştiriyi yapabilmektir. Zamanı geldiğinde kullanmak üzere biriktirdiklerim var.

Bugüne kadar canlandırmaktan en çok keyif aldığınız karakter hangisi oldu?

- Umutsuz Ev Kadınları’nda Songül Öden’in annesini oynamıştım. Çok sevmiştim karakteri, iyi tepkiler de aldım.

Bundan sonrası için çok istediğiniz bir rol var mı?

- Oynamak istediğim çok rol var. Hayaller bizim mesleğimizin en güzel yanı. Bence herkesin hayalleri olmalı.

Son olarak Yargı izleyicilerine neler söylemek istersiniz?

- ‘Yargı izleyicisini yürekten kutluyorum. Çok zekiler, dikkatliler, hiçbir detayı kaçırmıyorlar. Hepsine sevgilerimi iletiyorum.’ İfadelerini kullandı.

12-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar