Adım Farah Final Yapıyor!

Adım Farah Final Yapıyor!
FOX TV'nin sevilen dizisi 'Adım Farah' ekranlara veda ediyor! Başrollerini Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in aldığı dizi 26. bölümü ile yayın hayatına veda edecek.

Cumartesi günleri ekranlara gelen FOX TV'nin sevilen dizisi Adım Farah ilk haftalarında seyircileri ekranlara kitlerken, devam eden bölümlerde beklenen reytinglere ulaşamadığı için dizi yapımcıları tarafından dizinin final yapacağı belirtildi. O3 Medya imzalı Adım Farah, 2017 yapımı Arjantin dizisi olan La Chica Que Limpa'den uyarlanmıştır. Dizide sevilen oyuncular Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in uyumuna ve başlarda ulaşılan seyirci kitlesinin ilgisine rağmen orijinal dizinin yurt dışı ile yapılan anlaşma gereği dizinin 26. bölümde sevenlerine veda edeceği duyuruldu.

Adım Farah


Son dizisi 'Doğduğun Ev Kaderindir' ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran güzel ve yetenekli oyunucu Demet Özdemir’in bir sonraki işi bir süredir merakla bekleniyordu. 2 yıl aradan sonra ekranlara, başrollerini Engin Akyürek ile paylaştığı 'Adım Farah' ile döneceğini belirten Demet Özdemir, hayranlarıyla FOX TV üzerinden kavuşmuştu. Aynı şekilde Sefirin Kızı dizisinin ardından verdiği arayla kendini özleten başarılı oyuncu Engin Akyürek, Adım Farah'ın heyecanlı senaryosu ve Demet Özdemir ile yakaladığı uyum sayesinde sevenlerini tv ekranına kitlemeyi başarmıştı. Dizi, bekar bir anne olan Farah'ın (Demet Özdemir)  hasta oğluyla birlikte yasadışı yollarla ülkesinden kaçıp Türkiye'ye sığınan, istemeden de olsa bir cinayete şahit olmasıyla birlikte Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen yollarını anlatıyor. Yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği dizide Demet Özdemir ve Engin Akyürek gibi güçlü isimlerin yanı sıra Fırat Tanış, Mustafa Avkıran, Oktay Çubuk ve Senan Kara gibi isimler de bir araya gelmiştir. Senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur'un kaleme aldığı dram türündeki dizidir. İlk bölümü 1 Mart 2023 çarşamba günü yayınlanan dizi büyük ilgi görmüştü; fakat sonrasında senaristin değişmesi,  ardından yayın günün değiştirilip çarşamba gününden cumartesi gününe alınması ve yönetmeni Recai Karagöz'ün görevini ikinci yönetmene devretmesiyle birlikte ünlü yönetmenin yeni bir diziye başlayacağı konuşuluyor. Dizide meydana gelen bu değişiklikler akıllara “Reytingler mi düştü? Dizi şimdiden final mi yapacak?” sorularını getirmişti. Beklentileri karşılayamayarak yeterli izlenme oranına ulaşamayan dizi, 26.bölümde anlaşmasını sonlandırarak ekranlara veda edeceği duyuldu.

13-11-2023
Yazar Hakkında
Melike Ekinci

Melike Ekinci

2001 yılında Gebze'de doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini Gebze'de tamamladı. Üniversite eğitimi için Malatya'da 1.5 yıl ikamet etti. .. devamı.. mail
Yorumlar