Belçika - Rusya maçı canlı izle

Belçika - Rusya maçı canlı izle
Belçika - Rusya maçı canlı izle: Euro 2020 B Grubu'nda Belçika ile Rusya karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi full HD ve kesintisiz olarak izleyin.

Belçika - Rusya maçı canlı izle: Euro 2020 B Grubu'nda Belçika ile Rusya karşı karşıya geliyor. Şampiyonanın favori ekiplerinden biri olan Belçika, bu maçı kazanarak gruba güzel bir başlangıç yapmak istiyor. Mücadele başlamadan önce futbolseverler karşılaşmayı hangi adres üzerinden izleyebileceğini araştırıyor. Belçika - Rusya maçını full HD ve kesintisiz olarak hangi adres üzerinden izleyebilirsiniz. Belçika ile Rusya arasında oynanacak mücadeleyi bu adres üzerinden oldukça kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Belçika ile Rusya arasındaki maçı full HD ve kesintisiz olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Belçika - Rusya maçı canlı izle

Belçika ile Rusya, bu akşam Rusya'nın St. Petersburg şehrinde bulunan Krestovskiy Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Euro 2020'nin tüm maçlarını TRT'den izleyebilirsiniz. Bu akşam oynanacak olan Belçika - Rusya maçını TRT 1 ekranlarında izleyebilirsiniz. Futbol izleyicileri Belçika - Rusya maçını hangi adres üzerinden izleyebileceklerini merak ediyorlar. Euro 2020 maçlarını izlemek isteyen izleyiciler hangi adres üzerinden izleyebileceklerini merak ediyorlar. Karşılaşmayı bu sayfa üzerinden oldukça kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Belçika ile Rusya arasındaki mücadeleyi full HD ve kesintisiz olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Belçika - Rusya maçının muhtemel 11'ler

Belçika: Courtois; Alderweireld, Vertonghen, Denayer; Meunier, Dendoncker, Tielemans, T. Hazard; Mertens, Lukaku, Doku

Rusya: Shunin; Mario Fernandes, Barinov, Dzhikiya, Semenov, Karavaev; Zobnin, Ozdoev, Golovin; Miranchuk; Dzyuba

Belçika ve Rusya ile ilgili son bilgiler

Belçika, FIFA Dünya Sıralaması'nda ilk sırada bulunuyor. Uzun yıllardır turnuvaların sürpriz favorisi olarak gösterilen Belçika, 2018 Dünya Kupası'nda olduğu gibi bu turnuvada da Portekiz ve Fransa ile beraber en güçlü 3 favoriden biri olarak görülüyor. Belçika Euro 2020'da Rusya, Danimarka ve Finlandiya ile birlikte mücadele ediyor. Finlandiya grubun zayıf ekibi olarak görülürken Rusya ve Danimarka, Belçika'yı bir nebze olsun zorlaması beklenen takımlar olarak göze çarpıyor. Kırmızılar gruplara ilk olarak Rusya mücadelesiyle start verecek. Belçika, bu maçı kazanarak turnuvaya güzel bir başlangıç yapmanın peşinde olacak. Maçı full HD ve kesintisiz olarak izlemek için bağlatıya tıklayın.

12-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler