Belçika - Portekiz maçı canlı izle

Belçika - Portekiz maçı canlı izle
Belçika - Portekiz maçı canlı izle: Belçika - Portekiz maçı hangi kanalda? İnternette hangi adresten izlenir? Önemli maçı canlı ve kesintisiz olarak izlemek için detaylar.

Belçika - Portekiz maçı canlı izle: Belçika - Portekiz maçı hangi kanalda? Bu akşam oynanacak Belçika - Portekiz maçı yayın linki bu sayfada yer alıyor. Euro 2020 son 16 eleme turu dün ve bugün oynanan maçlarla başladı. Gruplarda birbirinden çekişmeli maçların oynandığı turnuvanın eleme turunda heyecan dozu daha da yükseliyor. Turnuva başlamadan önce iki takım da futbol otoriteleri tarafından en favori 3 takım arasında gösterildi. 2014 Dünya Kupası'ndan beri Belçika'nın bu jenerasyonundan çok şey bekleniyor. Dolayısıyla Belçika, başta ülkelerindeki taraftarlar olmak üzere tüm dünya futbolunu tatmin etmek istiyor. Portekiz tarafında ise amaç 2016'da elde ettikleri başarıyı tekrarlamak. O zaman bu başarı sürpriz olarak nitelendirilmişti. Geçen 5 senede büyük bir gençleşme yaşayan Portekiz, favori bir turnuva ekibi olmayı başardı. Belçika - Portekiz maçını canlı ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Belçika - Portekiz maçı canlı izle

Belçika - Portekiz maçı 22:00'da başlayacak ve TRT 1'den ekrana gelecek. Büyük yıldızları karşı karşıya getirecek mücadele Sevilla Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Belçika - Portekiz maçında Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Brich düdük çalacak. Bu önemli maçta Belçika'nın gol umudu Hazard, De Bruyne, Lukaku olacak. Portekiz takımında ise Ronaldo, Jota ve Fernandes gole en yakın isimler olacak. Belçika ile Portekiz mücadelesini ekrana getirecek olan TRT 1 canlı yayınına ulaşmak için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Belçika - Portekiz maçı ilk 11'ler

Belçika ilk 11: Courtois, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen, Meunier, Witsel, de Bruyne, Tielemans, Hazard, Lukaku, Thorgan Hazard

Portekiz ilk 11: Patricio, Pepe, Dias, Dalot, Guerreiro, Moutinho, Silva, Sanches, Jota, Palhinha, Ronaldo

Belçika'nın grup maçları

Belçika 3-0 Rusya

Danimarka 1-2 Belçika

Finlandiya 0-2 Belçika

Belçika'nın grubundaki puan durumu

1. Belçika (9 Puan)

2. Danimarka (3 Puan)

3. Finlandiya (3 Puan)

4. Rusya (3 Puan)

Portekiz'in grup maçları

Macaristan 0-3 Portekiz

Portekiz 2-4 Almanya

Portekiz 2-2 Fransa

Portekiz'in grubundaki puan durumu

1. Fransa (5 Puan)

2. Almanya (4 Puan)

3. Portekiz (4 Puan) 

4. Macaristan (2 Puan)

27-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar