Belçim Bilgin Hekimoğlu Dizisi’nde!

Belçim Bilgin Hekimoğlu Dizisi’nde!
Kanal D’nin başarılı dizisi Hekimoğlu’na yeni bir oyuncu dahil oluyor. Güzel oyuncu Belçim Bilgin Hekimoğlu Dizisi’nde Selin karakteri olarak rol alacak! İşte detaylar!

Kanal D ekranlarında Salı akşamları izleyici ile buluşan ve ilgiyle takip edilen uyarlama Hekimoğlu Dizisi her geçen bölüm daha çok seyrediliyor ve reytingi her hafta daha da artıyor. Dizinin ilginç konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla her bölüm yeni ve değişik bir hikayeyi ele alması seyircinin diziye daha fazla ilgi duymasını sağlarken dizi de her bölüm üzerine koyarak daha çok seyirciyi ekrana bağlıyor. Dizinin birbirinden ünlü oyuncu kadrosuna ise her bölüm dizide yer alan konuk oyuncuların eklenmesiyle dizi daha da geniş bir kadroyla ekrana geliyor. Hekimoğlu Dizisi’nin başarılı oyuncu kadrosuna 11. Bölümle birlikte yeni bir yüz katılıyor. Diziye katılacak oyuncunun Dizide Doktor Ateş karakterinin eski ve boşanmış eşi Selin karakteriyle izleyici karşısına çıkacağı öğrenildi. İşte detaylar!

Güzel Oyuncu Belçim Bilgin Hekimoğlu’nda!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ABD dizisi House M.D dizisinden uyarlanan ve bu sezonun ortalarında ekrana gelmeye başlayan Hekimoğlu Dizisi hem yapımcı şirketi ve hem de yayıncı kanalı mutlu etmeyi sürdürüyor. Dizi başladığı günden itibaren her bölüm üzerine koyarak ilerliyor ve reytingi her bölüm daha da artıyor. Dizinin birbirinden ünlü oyuncu kadrosuna ise yeni bir isim daha eklendi. Başarılı ve güzel oyuncu Belçim Bilgin uzun bir aradan sonra ilk defa bir dizide yeniden rol almaya hazırlanıyor. 11. Bölümle birlikte diziye dahil olacak olan Belçim Bilgin’in dizi de Timuçin Esen’in canlandırdığı Doktor Ateş Hekimoğlu karakterinin eski ve boşandığı eşi Selin karakterini canlandıracağı öğrenildi. Selin karakteri dizide Doktor Ateş’in eski eşi olurken aynı zamanda dizide Doktor Orhan’ın ise yakın arkadaşı rolüyle yer alırken başarılı oyuncunun Doktor Ateş’in karşısına çıktığında neler olacağı ise şimdiden merakla beklenmeye başlandı.  

Belçim Bilgin: Keyifliyim!

Uzun bir aradan sonra yeniden ekranlarda boy göstermeye başlayacak olan güzel oyuncu Belçim Bilgin kendisine diziyle ilgili sorulan bir soruya “Kanal D’nin Hekimoğlu Dizisine giriyorum. Beğendiğim bir kadroyla olmanın keyfini yaşıyorum” açıklamasını yaparken oyuncunun çekimlerinin başladığı ve ilk kez 11. Bölümle ekrana geleceği öğrenildi. Gelişmeler olduğu takdirde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

01-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar