Bir Annenin Günahı dizisinin 4 oyuncusu daha belli oldu!

Bir Annenin Günahı dizisinin 4 oyuncusu daha belli oldu!
FOX TV'nin Limon Film imzalı yeni dizisi Bir Annenin Günahı kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Dizinin 4 oyuncusu daha belli oldu.

Limon Film, FOX TV ekranları için Bir Annenin Günahı dizisinin hazırlıklarını yapıyor. Merakla beklenen diziye 4 yeni isim daha dahil oldu. Daha önce Mehmet Aslantuğ, Özge Özberk, Hafsanur Sancaktutan, Deniz Barut ve Burak Demir diziye dahil olmuştu. Bu isimlerin üzerine birbirinden önemli 4 yeni oyuncu eklendi. Bir Annenin Günahı dizisinin yeni oyuncuları Mert Yazıcıoğlu, Ayça İnci, Didem İnselel ve Pamir Pekin oldu.

Pamir Pekin son olarak Yuvamdaki Düşman dizisiyle ekranlarda boy gösterdi. Mert Yazıcıoğlu, Karagül dizisiyle yakaladığı ivmeyi 2018 yılında ekrana gelen Bir Litre Gözyaşı dizisine kadar taşıdı. Ayça İnci ise 2000'li yıllarda pek çok yapımda yer almış ancak son dönemde oldukça az yapımda izlediğimiz bir isim. Didem İnselel de adını Kavak Yelleri dizisiyle duyaran ve yıllar geçtikçe adından söz ettirmeyi başardı. Dilerseniz Bir Annenin Günahı dizisine katılan yeni isimlerin kim olduğuna yakından göz atalım.

Mert Yazıcıoğlu kimdir?

Mert Yazıcıoğlu, 10 Mayıs 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İlk oyunculuk tecrübesini 2011 yılında Dedemin İnsanları filminde yaşadı. 2012 yılında Kayıp Şehir dizisinde rol aldı. 2013-2016 yılları arasında rol aldığı Karagül dizisiyle birlikte büyük bir sıçrama yaptı. Umuda Kelepçe Vurulmaz, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizileri ve İyi Oyun filminde rol alan Mert Yazıcıoğlu'nun kariyeri son yıllarda ise kariyeri oldukça iyi noktalara geldi. Son olarak Bir Litre Gözyaşı dizisinde rol aldı.

Ayça İnci kimdir?

30 Nisan 1978 tarihinde doğan İstanbul'da doğan Ayça İnci, Kumsalda İzler dizisiyle oyunculuğa adım attı. Kız kardeşi Ayçin İnci de kendisi gibi oyuncudur. Alacakaranlık, İstanbul Şahidimdir, Yanık Koza, Karagümrük Yanıyor, Akasya Durağı gibi dizilerde rol alırken O Şimdi Mahkum, rol aldığı ilk film oldu. Son olarak Arka Sokaklar dizisinde rol aldı.

Didem İnselel kimdir?

Didem İnselel, 13 Temmuz 1976 tarihinde İstanbul'da doğdu. 2003 yılında Serseri Aşık dizisiyle başlayan oyunculuk serüveni Camdan Pabuçlar, Sahte Prenses, 29-30 ve Kahramanlar dizileriyle devam etti. 2007-2010 yılları arasında rol aldığı Kavak Yelleri onun için bir dönüm noktası oldu. 2013 yılında Beni Böyle Sev dizisinde rol alan Didem İnselel'in son yıllarda dikkat çeken işi O Hayat Benim oldu. İstanbullu Gelin dizisinde birkaç bölüm rol alan oyuncu son olarak Aşk Ağlatır dizisinde rol aldı.

Pamir Pekin kimdir?

Pamir Pekin, 31 Mayıs 1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Kariyerinin ilk yıllarında modellik yapan Pekin, sonrasında oyunculuğu seçti. İlk dizileri 2000'li yılların sonunda Havalimanı, Komiser Nevzat ve Vurgun oldu. Parmaklıklar Ardında ve Lale Devri dizileri ise devamlı olarak rol aldığı ilk diziler oldu. Muhteşem Yüzyıl, Gönül İşleri, İlişki Durumu Karışık ve Hayat Şarkısı son yıllarda rol aldığı dikkat çeken yapımlar oldu.

02-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar