Ben Bu Cihana Sığmazam 4. Bölüm izle

Ben Bu Cihana Sığmazam 4. bölüm izle, bu sayfadan Atv'de 11 Ekim Salı günü yayınlanan Ben Bu Cİhana Sığmazam dizisinin son bölümünü canlı ve tek part izleyebilirsiniz.

 

Atv'de 11 Ekim Salı günü  yayınlanan Ben Bu Cİhana Sığmazam 4. bölüm izle.  Başrollerini Oktay Kaynarca, Pelin Akıl ve Ebru Özkan'ın paylaştığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi kısa sürede Salı gününün en çok izlenenleri arasında yer almayı başardı. İzleyicinin büyük ilgi gösterdiği diziye ulaşmak isteyen izleyiciler Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm izle yazarak dizinin ilgili bölümüne ulaşmaya çalışıyor. Atv'de yayınlanan dizinin son bölümünü tek part izlemek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 4. BÖLÜM İZLE

Yapımı Güzel Adamlar Medya tarafından gerçekleştirilen, başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Şaban ve Pelin Akıl'ın yer aldığı Ben Bu Cİhana Sığmazam dizisi 11 Ekim Salı günü 4. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin güncel bölümüne  www.atv.com.tr üzerinden veya yukarıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Ben Bu Cihana Sığmazam 4. bölümünde izleyenleri ne bekliyor? Dizi de bu hafta Leyla'nın durumu iyiye doğru gittiği için güvenlik amacıyla eve çıkarılacak. Cezayir ise Firuze'ye tüm yaşadıklarını anlatıp ondan destek isteyecek. Firuze, Cezayir'in bu davranışını anlayışla karşılayacak. Kurban Baba'nın oğulları ve Ömer Asaf, Mezarlık baskınının failinin Ayıboğan Yakup olduğunu öğrenecek ve hemen harekete geçecekler. İlk işleri Yakup'a ait depolardan birini basmak olacak. Ancak ne kadar uğraşsalarda Yakup'u bulamayacaklar. Diğer yanda ise Cezayir eve çıkarılan Leyla'yı görmeye gidecek ancak Leyla'nın tepkisiyle karşılaşacak. Kurban Baba'nın oğulları ve Ömer Asaf'in ardından Cezayir ve adamları da Yakup'u yakalamaya çalışacaklar. Çifliğe yapılan baskından Yakup yine kaçmayı başaracak. Cezayir, İstanbul'un yer altı dünyasını bir araya getirir ve herkesten kendisine biat etmesini ister. Ancak işler istediği gibi gitmez.  Aralarında Asım Kaptan'ın da yer aldığı bir grup Cezayir'e karşı gelir. Çiftlik baskınından da kaçmayı başaran Ayıboğan Yakup, iş birliği yapmak için Cezayir'in yanına gider. Ancak başında geleceklerden bihaberdir.

Ben Cihana Sığmaza 4. bölümünü makaledeki bağlantı üzerinden izleyebilir, diziler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için canlıtv blog sayfamızı takip edebilirsiniz.

 

10-10-2022
Yazar Hakkında
Benzer Haberler
Yorumlar
Etiketler