Tuzak Dizisinin Afişi Yayınlandı

Tuzak Dizisinin Afişi Yayınlandı
Tv 8 ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Tuzak'ın afişi yayınlandı. Tuzak 19 Ekim'de ilk bölümüyle Tv 8'de seyirciyle buluşacak.

Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve şu sıralar Tv 8 ekranlarında yoğun bir şekilde fragmanları yayınlanan Tuzak dizisinin afişi yayınlandı. Bir intikam dizisi olarak hazırlanan ve Dram ve macera türünde ele alınacak olan dizi uzun süredir hazırlıklarını sürdürüyordu. Sosyal medya ve sektörde oldukça merak edilen ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yayınlanan fragmanları seyirciyi oldukça heyecanlandırırken dizinin yayın tarihi kanal tarafından 19 Ekim Çarşamba olarak belirlendi. Merakla beklenen ve uzun süren bir hazırlık sürecinin ardından sete çıkan Tuzak dizisi Fabrika Yapım ve Acun Medya ortaklığında hazırlanıyor. Senaryosunu Eylem Canpolat ve Ali Yörükoğlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Aytaç Çiçek oturuyor. Başrolünde Talat Bulut, Akın Akınözü ve Bensu Soral’ın yer aldığı dizinin yayın tarihi ise 19 Ekim Çarşamba.

Tuzak Dizisi Konusu Ne?

Fabrika Yapım ve Acun Medya tarafından hazırlanan ve Eylem Canpolat’ın senaryosunu kaleme aldığı Tv 8’in yeni ve iddialı dizisi Tuzak’ın yayın günü için geri sayım başladı. Sezonun başından beri merak edilen ve hakkında pek çok yazı yazılan iddialı dizi Tuzak bir intikam hikayesini anlatıyor. Dizi, ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın ve aynı zamanda haksızlığa uğramış herkesin intikamını alma hikayesini seyirciyle buluşturacaktır. Yıllarca en ince detayına kadar çalışarak yapılan intikam planının karşısında ise düşmanın zeki, güzel ve güçlü kızı yer alacaktır. Heyecanla beklenen dizide hangi tarafın hangi tarafı tuzağa düşüreceği merakla beklenmektedir.

Tuzak Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Tv 8 ekranlarında 19 Ekim’de ekrana gelecek olan ve seyircinin heyecanla beklediği Tuzak dizisi birbirinden ünlü isimlerden oluşan bir oyuncu kadrosuna sahiptir. Dizide yer alan isimler arasında, Talat Bulut (Aslan Bey), Akın Akınözü (Avukat Umut), Bensu Soral (Çiçek) Rıza Kocaoğlu (Güven), Onur Duymaz (Ali), İlayda Çevik (Luna), Yağız Can Konyalı (Mete), Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin yer almaktadır. Dizinin merakla beklenen ilk bölümü 19 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

10-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler