Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu
Güzel Adamlar yapım şirketini kurarak yapımcılığına soyunan Oktay Kaynarca  yeni dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazam'ın kadın başrol oyunculuğu için Pelin Akil ile anlaştı.

Fenomen dizi EDHO’nun aniden yayından kaldırılmasıyla kendi yapım şirketini kuran Oktay Kaynarca‘nın ilk dizisi için kadın başrol oyuncusu belli oldu. Eylül ayında başlayacak olan yeni sezonda yayınlanması düşünlen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi EDHO’nun da yayındalndığ Atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Dizi severler Oktay Kaynarca’nın dizisi Ben Bu Cşhana Sığmazam dizisinde başrol oynayacak akdın oyuncuyu merak ediyor. Şimd detaylar

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu

Yayınlandığı sürede fenomen hale gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın apar topar final yapması sonucu Onur Tan ile birlikte Güzel Adamlar yapım şirketini kurarak yapımcılığına soyunan Oktay Kaynarca  yeni dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazam' için cast çalışmalarını sürdürüyor. Eylül ayında başlayacak yeni sezonda Atv ekranlarında yayınlanacak dizi için eski rol arkadaşı Savaş Özdemir ile görüşen Oktay Kaynarca, 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinde başrol oyuncusu için Pelin Akil ile anlaştı.

Oktay Kaynarca ve Pelin Akil başrolleri paylaşacak

Oktay Kaynarca’nın kurduğu Güzel Adamlar'ın yapımcılığını üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisini Onur Tan yönetirken senaristliğini Alican Yaraş ve Yusuf Reha Alp üstlendi. Cezayir karakteriyle Oktay Kaynarca'nın erkek başrol oynayacağı dizide son olarak 'Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı'nda yer alan Pelin Akil ise kadın başrol onayacak. Oktay Kaynarca’nın uapımcı olacağı ilk dizi Ben Bu Cihana Sığmazam, yakında ATV'de başlıyor. Keyifli seyirler.

Pelin Akil Kimdir?

1986 İstanbul doğumlu Pelin Akil, lise yıllarında rol aldığı tiyatrolarla sektöre adım attı. Fox Tv'de yayınlanan "Arka Sıradakiler" dizisiyle kariyerine başlayan güzel oyuncu TRT1 yapımı "Kurt Kanunu" dizisinde "Ballı Naciye" rolüyle şöhreti yakaladı.

Rol aldığı yapımlar:

2021- Barbaroslar Akdeniz Kılıcı (İsabel)

2018 – Keşif (Sinema Filmi)

2017 – Çember: Oyunu Bozuyorum (Ayşe) (TV Filmi)

2017 – Çember: Evimdeki Yabancılar (Ayşe)(TV Filmi)

2017 – Çember: Acı İntikam (Ayşe) (TV Filmi)

2017 – Damat Takımı (Sera) (Sinema Filmi)

2017 – Deli Aşk (Sinema Filmi)

2016 – Aile İşi (Müjde)(TV Dizisi)

2015 – Saklı (Elif) (Sinema Filmi)

2015 – Ne Münasebet (Nil) (TV Dizisi)

2014 – Kızıl Elma (Zeynep Gevheri) (TV Dizisi)

2014 – Aşktan Kaçılmaz (Yasemin)(TV Dizisi)

2013 – Su ve Ateş (Nupelda) (Sinema Filmi)

2013 – İnadına Yaşamak (Sedef)(TV Dizisi)

2013 – Osmanlı Tokatı (Irmak)(TV Dizisi)

2012 – Suskunlar (Nisan)(TV Dizisi)

2011 – Seksenler (Seçil)(TV Dizisi)

2011 – Kurt Kanunu (Ballı Naciye)(TV Dizisi)

2007 – 2011 – Arka Sıradakiler (Zehra)(TV Dizisi)

13-06-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar