Ünlü Oyuncu Taksiciyle Kavga Etti Hastanelik Oldu

Ünlü Oyuncu Taksiciyle Kavga Etti Hastanelik Oldu
Ünlü oyuncu Hakan Yufkacıgil dün gece bir taksiciyle yaşadığı tartışma ve sonrasında yaşlanan arbede sonrası hastaneye kaldırıldı.

Zaman zaman haberlerde ya da sosyal medyada taksicilerle vatandaşlar arasında tatsız tartışmaların yaşandığına şahit oluyoruz. Hatta çoğumuzun başına da gelmiştir, bindiğimiz bir taksinin kısa mesafe olduğu gerekçesiyle istediğimiz yere gitmek istememesi. İşte yine böyle bir tartış ünlü oyuncu Hakan Yufkacıgil ile bir taksi şoförü arasında yaşandı ve olay daha sonra fiziki müdahale ve arbedeye dönüştü. Yaşanan tatsız olayda ünlü oyuncu Hakan Yufkacıgil arbede sonrası baygınlık geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan muayene ve kontrol sonrası ünlü oyuncunun burnunun kırıldığı ve el bileği ve parmaklarında da çatlak oluştuğu anlaşıldı. Ünlü oyuncu Hakan Yufkacıgil ile taksici karşılıklı olarak birbirinden şikayetçi oldular.

Hakan Yufkacıgil’in Burnu Kırıldı

Dün gece Beşiktaş’ta yaşanan olayda bindiği taksicinin kısa mesafe gerekçesiyle kendisini araçtan indirmek istemesi üzerine oyuncu Hakan Yufkacıgil ile taksici arasında tartışma yaşandı. Taksi şoförünün kısa mesafe olduğu gerekçesiyle oyuncu Hakan Yufkacıgil’i taksiden indirmek istemesi üzerine oyuncu ile taksi şoförü arasında sözlü tartışma yaşanmaya başlandı. Ardından Hakan Yufkacıgil’in taksiden ineceğini ancak şoförü polise şikayet edeceğini belirtmesi üzerine ikili arasındaki tartışma kavgaya dönüştü ve yaşanan arbede de Hakan Yufkacıgil baygınlık geçirdi. Çevrede bulunanların araya girmesiyle önlenen kavga sonrası oyuncu Hakan Yufkacıgil hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Yaşanan tatsız olayda Hakan Yufkacıgil’in burnunun kırıldığı, el bileği ve parmaklarında ise çatlaklar oluştuğu öğrenildi. Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan Hakan Yufkacıgil’in taksi şoföründen şikayetçi olduğu ve aynı şekilde taksicinin de oyuncudan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Hakan Yufkacıgil Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda yan karakterlerde rol alan Hakan Yufkacıgil 1 Ocak 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise hayatından sonra Bursa Devlet Tiyatrosu’nda kursiyer olarak tiyatro hayatına başlayan oyuncu daha sonra İstanbul Üniversitesi devlet Konservatuarından mezun oldu. Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Av Mevsimi, Beni Unutma, Filinta, Kefaret, Kızlarım İçin, Payitaht Abdülhamid, Cesur Yürek, Eve Düşen Yıldırım, Son Tercih, Sessiz Fırtına, Çemberimde Gül Oya ve Ekmek Teknesi bulunmaktadır.

13-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar