Beni Bırakma Elif (Merve Üçer) Kimdir?

Beni Bırakma Elif (Merve Üçer) Kimdir?
Atv'nin günlük dizi Beni Bırakma dizisi gün geçtikçe izleyicisi sayısını artırıyor. Dolayısıyla dizide oynayan oyuncular ve dizinin konusu merak ediliyor. Beni bırakma Elif kimdir

ATV ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen günlük dizi Beni Bırakma dizisi gün geçtikçe izleyicisi sayısını artırıyor. Dolayısıyla dizide oynayan oyuncular ve dizinin konusu merak ediliyor. Beni bırakma Elif kimdir sorusunun cevabı haberimizin detaylarında.

Beni Bırakma Elif (Merve Üçer) Kimdir?

Merve Üçer son zamanlarını genç oyuncularından. Beni Bırakma dizisinde oynayan Sıla Özlem Önemli’nin diziden ayrılması üzerine Beni Bırakma dizisine dahil oldu. Son zamanların aranan yüzlerinden Merve Üçer artık Beni Bırakma dizisinde Elif karakteriyle hünerini sergileyecek.

Hafta içi her gün saat 14:00 ‘de Atv ekranlarında yayınlanan Beni Bırakma dizisi son zamanlarda moda olan günlük dizilerden reytingleri zorlayacak gibi gözüküyor.

Merve Üçer’i tanıyalım

1993 doğumlu Merve Üçer, günlük dizilere oyuncu kaynağı olan Ankara’da doğdu. Fiziki özellikleri ile de dikkat çeken Merve Üçer, Ankara Üniversitesi Felsefe bölümünü bitirdi. 2013’te yapılan Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında ilk 10 arasına girerek dikkatleri üzerine çeken Merve Üçer, Akademi Oyunculuk Stüdyosunda oyunculuk eğitimi aldı. Sonrasında dizi ve sinemalarda rol almaya başlayarak kariyerine başladı.

Rol Aldığı Dizi ve Sinema Filmleri

İblis’in Oğlu: 13. Vahşet (Sinema filmi)

Çılgın Dersane 3 (Sinema filmi)

Beni Bırakma Dizisi Konusu

Ailenin, sadakatin, aşk ve ihanetin tekrar tekrar sınandığı günlük dizi Beni Bırakma, genç oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Yapımcılığını Focus Film ve Nilgün Sağyaşar - Ayşe Medran’ın üstlendiği dizinin yönetmeni Hülya Özyıldırım..

Ankara'nın en köklü ailelerinden biri olan Sayar ailesinde Cengiz, çok çalışarak işini büyütmüş,  oğullarını yetiştirmiş bir geleneksel babadır. Cengiz için aile her şeyden önce ve önceliklidir. Akşam olunca aynı sofraya oturulmak zorunludur. Büyük oğlu Tarık, işleri devralır ve Sıla'ya aşık olmasıyla hayatı rayına girer. Küçük ve uçarı Emre ise tıp doktorudur. Zeynep'e olan aşkıyla pandoranın kutusu açılır. Anne Arzu hanım şiddetle bu aşka karşıdır. Emre bu aşk için ailesini karşısına lalmaya bile razıdır. Aile aşkla, doğrulukla ve gururlarıyla sınanırken beklenmedik bir gelişme olur ve Emre, Eif’le tanışır.

Elif tıp fakültesinde okuyan başarılı bir öğrencidir. Ailesinin maddi durumu iyi olmadığı için annesi Elif’e karşı mesafelidir. Elif’in kardeşi Banu ise onu kıskanmaktadır. Evlere temizliğe giderek harçlığını çıkartmayan çalışan Elif’in Emre ile karşılaşması daha önce tatmadığı duygularla tanışmasına neden olacaktır. İlk bölümde Emre Elif’e araba ile çarpar. Kazayı hafifi sıyrıklarla atlatan Elif, Emre’ye olanca hakareti yapar. Aynı yere giden ikili gittikleri yerde tekrardan karşılaşırlar ve büyük bir aşkın tohumları böylece atılır. canlitv olarak keyifli seyirler dileriz.

11-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar