Kenan Acar kimdir? Hangi dizilerde rol aldı?

Kenan Acar kimdir? Hangi dizilerde rol aldı?
Çocuk dizisi oyuncuları arasında yer alan Kenan Acar kimdir? Hangi dizilerde rol aldı? sorusunun yanıtı sizler için hazırladığımız yazımızda.

Star tv ekranlarının yeni dizisi Çocuk, geçtiğimiz gün seyircisi ile buluştu. Senaryosu ve kadrosu ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Çocuk dizisi, tüm televizyon dünyasının gündeminde yer almakta. 1441 Productions öncülüğünde ekranlara getirilen Çocuk dizisi, oyuncu kadrosunda oldukça başarılı isimler yer almakta. Öyle ki dizide rol alan başarılı oyuncu Kenan Acar ise, projenin gözde isimleri arasında bulunmakta. Peki Kenan Acar kimdir? Kenan Acar, Çocuk dizisinde hangi karakteri canlandırıyor? Çocuk dizisi Kenan Acar kimdir? İşte başarılı oyuncu Kenan Acar ile ilgili tüm merak edilenler...

Kenan Acar kimdir?

6 Mart 1990 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu Kenan Acar, İzmir doğumludur. 82 kilo, 1.91 cm boyundaki Kenan Acar, eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü'nde tamamlamıştır. Aynı zamanda üniversite yıllarında oyunculuk eğitimi almaya başlayan Kenan Acar, ilk olarak 19 yaşında iken Ölüm Süvarileri filminde rol almıştır. Ardından 2015 yılında da Gamsız Hayat dizisinde yer alan oyuncu Kenan Acar'ın, iyi derecede ingilizce ve ispanyolca yabancı dillerine hakim olduğu bilinmekte. Dizi ve filmlerin yanı sıra tiyatro oyunlarında da yer alan oyuncu, aynı zamanda basketbol ile de ilgilenmiştir. Ancak oyun esnasında sakatlanan Kenan Acar, basketbolu bırakmak zorunda kalmıştır. 2015 yılında rol aldığı Gamsız Hayat dizisinden sonra aynı sene içerisinde Medcezir dizisinde de rol almış, 2016 yılında ise Cesur Yürek ve Benim Adım Feridun projelerine dahil olmuştur. 2017 yılında Meryem dizisi ve Papatya filminde rol alan oyuncu, 2018 yılında Elimi Bırakma dizisinde yer almıştır. Yakışıklı oyuncu günümüzde ise Star tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Çocuk dizisinde rol almaktadır.

Kenan Acar rol aldığı dizi ve filmler

Ölüm Suvarileri

Gamsız Hayat

Medcezir

Cesur Yürek, Benim Adım Feridun

Meryem

Papatya

Elimi Bırakma

Çocuk

Çocuk dizisi Murat Karasu karakteri (Kenan Acar) özellikleri

Ali Kemal'in kardeşi Murat, Karasu ailesinin küçük oğludur. Rahat ve sorumsuz bir kişiliğe sahip olan Murat, Akça ile tüm hayatını baştan sona değiştirecektir. Murat, Akça'nın abisine karşı yaptığı hamleler ile sorumluluk duygusunu öğrenecektir.

10-09-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar