Benim Tatlı Yalanım 27. Bölüm izle!

Benim Tatlı Yalanım 27. Bölüm izle!
Cumartesi akşamlarına damga vuran Benim Tatlı Yalanım 27. bölümde 2 haftalık evli çift Suna ve Nejat çok mutludur. Evlilikleri hiç ummadıkları bir yerden sınanan çift ne yapacak?

Ekranların sevilen dizisi Benim Tatlı Yalanım 27. Bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Cumartesi akşamlarına damga vuran Benim Tatlı Yalanım 27.son bölümde 2 haftalık evli çift Suna ve Nejat çok mutludur. Evlilikleri hiç ummadıkları bir yerden sınanan çift ne yapacak? Suna’nın evde yapmak istediği ‘küçük’ değişiklikler nasıl sonuçlanacak? Benim Tatlı Yalanım son bölümde neler oluyor,cevabı haberimizde.

Benim Tatlı Yalanım 27. Bölüm izle!

Her cumartesi akşamı seyirciyi Star Tv ekranına bağlayan dizi Benim Tatlı Yalanım 27. Bölümüyle seyircisiyle buluşuyor. Farklı dünyaların insanların hikayelerini sıcak bir üslupla dile getiren dizinin 27. son bölümde Suna ve Nejat çifti bir sınanmadan geçiyor. Evliliklerinin henüz 2. haftasında olan çift,bu sınanmışlıktan başarıyla çıkabilecek mi? Sıcak ve samimi senaryosuyla diziseverleri şaşırtacak olan 27. Son bölümde Suna’nın hamile olup olmayacağı belli oluyor.

Sınavın hakkını verebilecekler mi?

Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalıve Lavinya Ünlüer’in başrolde olduğu “Benim Tatlı Yalanım” 26 haftadır zirvedeki yerini koruyor. Masum görünen bir pembe yalanın tutkulu bir aşka dönüşme hikayesiyle Star Tv’de yayınlanan dizinin eğlenceli, hareketli, aşk dolu bir hikayesi var.

Farklı dünyaları olan Nejat ve Suna’nın pembe bir yalanla başlayan aşkı evlilikle sonuçlanmıştır. 2 haftadır evli ve çok mutlu olan çift, hiç beklemedikleri bir yerden sınanır. Her şey Suna'nın evde yapmak istediği 'küçük' değişikliklerle başlar. Nejat'ın üzerine çalıştığı tasarımlar birden ortadan kaybolunca ikilinin arasına soğukluk girer. Nejat her ne kadar Suna'yı suçlamasa da Suna alınmıştır bir defa. Daha ağzını bile açamadan Suna'nın gazabına uğrayan Nejat, neye uğradığını şaşırır. Bir yandan da Serkan, her yıl düzenlediği etkinliği düzenlemek için Nejat'ı sıkıştırıp durmaktadır.

Alınganlık, kavgaya ve suçlamaya dönüşür. Suna'nın inadına Serkan'ın teklifini kabul eden Nejat, onunla beraber dağ evine gider. Boş durmayan Suna da kızları bir araya toplar. Nasılsa dağ evinde 'ajanı' olduğu için rahattır. Fakat dağ evine gelen beklenmeyen misafirler, olayların seyrini değiştirir. Benim Tatlı Yalanım 27. Bölümüyle Star Tv’de 21 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00’de. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

Benim Tatlı Yalanım’ın konusu

Eşi tarafından terk edilen Nejat, küçük kızına bakmaktadır. Kızı Kayra ile eğlenceli bir hayat süren Nejat, kızına hem annelik hem de babalık yapıyordur. Ünlü bir gözlük firmasının sahibi olan Nejat’ın Suna’yla yolu kesişir ve hayatı daha da eğlenceli hale gelir. Lakin tatlı bir yalanla başlayan bu ilişki gittikçe alevlenen bir aşka hatta evliliğe dönüşür ve olaylar gelişir.

21-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar