Benim Tatlı Yalanım dizisinin setinden ilk fotoğraflar geldi

Benim Tatlı Yalanım dizisinin setinden ilk fotoğraflar geldi
Star TV'nin yaz dizilerinden Benim Tatlı Yalanım'ın başlamasına günler kala dizinin setinden ilk fotoğraflar basınla paylaşıldı.

Star TV'nin yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım başlamak için gün sayıyor. Bir o3 Medya yapımı olan dizinin oyuncu kadrosunda Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu, Lavinya Ünlüer, Aslı İnandık, Sadi Celil Cengiz, Ali Yoğurtçuoğlu, Seda Türkmen ve Ahmet Saraçoğlu gibi isimler yer alıyor. Yayınlanmasına günler kala Benim Tatlı Yalanım setinden ilk fotoğraflar paylaşıldı. Benim Tatlı Yalanım dizisi ne zaman başlayacak? Benim Tatlı Yalanım dizisinin konusu ne? Dizi hakkındaki son bilgileri ve paylaşılan ilk set fotoğraflarını sizlerle paylaşıyoruz.

Senaryosunu Pınar Ordu'nun yazdığı ve yönetmenliğini Barış Erçetin'in yaptığı Benim Tatlı Yalanım dizisiden ilk kareler geldi. Paylaşılan fotoğraflarda Suna karakterini canlandıran Aslı Bekiroğlu ile Nejat karakterini canlandıran Furkan Palalı bulunuyor.

Benim Tatlı Yalanım dizisinin konusu ne?

 

Benim Tatlı Yalanım dizisi bir baba kız ve hayatlarına giren bir kadının hikayesini konu almaktadır. Varlıklı iş adamı Nejat, eşi tarafından terk edilmiştir. Kızları Kayra'da Nejat'la kalmıştır. Kayra, annesinin gidişi sırasında henüz bebektir. Büyümüş ve annesinin yokluğunu sorgulamaya başlamıştır. Nejat, narin kızının duygularını incitmemek adına terk edildikleri gerçeğini kızından saklar. Annesinin yanlarında olamadığını ancak mutlaka döneceğini söyler. Hatta Kayra'ya annesinin kaleminden mektuplar yazmaya başlar. Artık mektuplar yetmez hale gelmiştir. Kayra yanında annesini istemektedir. Hikayenin tam bu noktasında Nejat'ın karşısına Suna çıkar. Suna güzel ve muzip bir genç kadındır. Suna ve Nejat birbirlerinden etkilenirler. Hikaye öyle bir noktaya gelir ki Nejat, Suna'yı kızına annesi olarak tanıtır. Kendilerini evcilik oyunu oynarken bulurlar.

Benim Tatlı Yalanım dizisi ne zaman başlayacak?

Star TV'nin ekranlara getireceği, oyuncu kadrosunda Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu, Lavinya Ünlüer, Aslı İnandık, Sadi Celil Cengiz, Ali Yoğurtçuoğlu, Seda Türkmen ve Ahmet Saraçoğlu'nun yer alacağı Benim Tatlı Yalanım dizisinin ilk bölümü 13 Haziran Perşembe akşamı saat 20:00'da yayınlanacak. Bildiğiniz üzere Star TV'de Perşembe akşamları Avlu dizisini izliyorduk. Avlu dizisi Star TV ekranlarındaki finalini yapacak ve yaz aylarında onun yerine Benim Tatlı Yalanım dizisi başlayacak. Benim Tatlı Yalanım dizisinin yapımını o3 Medya üstleniyor.

 

29-05-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar