Benim Tatlı Yalanım Konusu ve Oyuncu Kadrosu!

Benim Tatlı Yalanım Konusu ve Oyuncu Kadrosu!
Star Tv yaz sezonu için yeni ve eğlenceli bir diziyi yayına sokmaya hazırlanıyor. 13 Haziran akşamı ekranlara gelecek Benim Tatlı Yalanım adlı dizi ile ilgili detaylar haberimizde!

2019 yaz sezonu Türk Televizyonları için hızlı geçecek gibi görünüyor. Tatile giren dizilerin yerine yaz sezonu için yeni yeni dizleri yayına hazırlamaya çalışan yayıncı kanallar seyirciyi kendi ekranlarına çekebilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Star Tv’de yaz sezonunda seyircinin ilgisini kendi ekranına çekebilmek için eğlenceli bir diziye başlıyor. Daha önce adı Annemi Beklerken olarak duyurulan ancak Benim Tatlı Yalanım olarak güncellenen ve son halini alan dizi 13 haziran Perşembe akşamı Star Tv’de start alıyor. Yaz sezonuna damga vuracak ve seyirciyi ekrana kilitleyecek olan dizi yayın için son hazırlıklarını yapıyor. Eğlenceli konusuyla dikkat çeken dizinin konusu ne, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor, yapım şirketi kim ve senaryosunu kim kaleme alıyor Canlıtv olarak araştırdık.

Benim Tatlı Yalanım Başlıyor!

Star TV tarafından 13 Haziran Perşembe akşamı 20.00’de izleyicisi karşısında olacağı açıklanan Benim Tatlı Yalanım dizisinin tüm detayları belli oldu. O3 Medya’nın yapımcılığını üstleneceği yazlık dizi Benim Tatlı Yalanım’ı deneyimli senarist Pınar Ordu kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda Barış Erçetin ve Cihan Vural yer alacak.

Benim Tatlı Yalanım’ın Konusu Ne?

Yaz sezonunun eğlenceli dizilerinden olan ve adı ilk olarak Annemi Beklerken olarak seyirciye duyurulan sonradan Benim Tatlı Yalanım olarak güncellenen dizide Nejat, eşi tarafından ansızın terk edilmiştir. 6 yaşındaki kızıyla yalnız kalan Nejat, 6 yaşındaki kızına bakmak zorundadır. Kayra ile eğlenceli bir hayat mücadelesine girişir. Nejat artık kızına hem annelik hem de babalık yapmaktadır. Kendisi ünlü bir gözlük firmasının sahibidir. Bu sırada olaylar beklenmedik bir şekilde gelişir ve Nejat’ın Suna ya aşık olur. Bütün bu durumlar ise Nejat ve kızının hayatlarını daha eğlenceli hale getirir.

Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Yer Alıyor?

13 Haziran Perşembe akşamı seyirciye merhaba diyecek Benim tatlı Yalanım dizisinin oyuncu kadrosu birbirinden yetenekli isimlerden oluşuyor. İşte Benim Tatlı Yalanım’ın oyuncu kadrosu; Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu, Lavinya Ünlüer, Aslı İnandık, Sadi Celil, Ali Yoğurtçuoğlu, Seda Türkmen, Ahmet Saraçoğlu, Cem Zeynel Kılıç Gonca Sarıyıldız. 

07-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar