İvana Sert Gelen Hesabı Görünce Gözlerine İnanamadı!

İvana Sert Gelen Hesabı Görünce Gözlerine İnanamadı!
Bayram tatilini Bodrum'da geçiren İvana Sert, Türkbükü'nde gittiği bir restoranda önüne gelen hesap karşısında şok oldu!

Yaz mevsimin gelmesiyle birlikte özellikle tatilin gözde mekanlarında insanları canından bezdiren ve “bu kadar da olmaz canım” dedirten uygulamalar görülmeye başlandı. Daha çok yabancı tatilcilerin başına gelen ancak zaman zamanda yerli turistlerin de karşılaştığı fahiş fiyat uygulaması tatil yapanların tatilini zehir edebiliyor. Turistik mekan ve serbest piyasa ekonomisinin arkasına sığınan bu gibi işletmeler ne yazık ki başka zaman ve başka yerlerde çok daha az hesaba ödenebilecek ürünleri olduğunun kat be kat fazlasına müşterilerine sunuyor. İşte bu durum en son ünlü moda tasarımcısı ve televizyoncu İvana Sert’in başına geldi.

“Bir Daha Adım Atmam!”

Ünlü moda tasarımcısı ve televizyon sunucusu Ivana Sert, bayram tatilini geçirmek için gittiği tatil mekanı Bodrum’un Türkbükü bölgesinde yaşadıklarıyla adeta şok oldu. Oğluyla birlikte tatilini geçirmek için gittiği yerde bir restoranda başına gelenler İvana Sert’i adeta çileden çıkarttı.

“Ağlayasım Geldi!”

İvana Sert, Kanal D’de yayınlanan bir magazin programında Türkbükü’nde gittiği restoranda yaşadığı şoku şöyle anlattı: "Oğlum Ateş ile birlikte gittiğimiz restoranda küçük porsiyon bir et, bir hamburger, 3 top dondurma yedik. Ardından da bir bardak kola ve Türk kahvesi içtik. Toplam 800 TL hesap geldi. Gözlerime inanamadım. Ağlayasım geldi. Ödeyip çıktım. Ama bir daha adım atmam."

İvana Sert Kimdir?

İvana Sert, 25 Ekim 1979 yılında Sırbıstan’ın Belgrad şehrinde dünyaya gelmiştir. Moda tasarımcılığı yapan Ivana Sert aynı zamanda eski manken ve stilisttir. 2002 yılında Türkiye’ ye yerleşmiş ve 2004 yılında ünlü iş adamı Yurdal Sert ile hayatını birleştirmiştir. 2006 yılında bu evlilikten Kayon Ateş adında bir oğulları olmuştur. Çift, 2013 yılında 2 yıl süren dava neticesinde boşanmışlardır. Boşanma sürecinde eşi Yurdal Sert, Ivana Sert’ in kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını iddia etmiştir. İvana Sert, 16 yaşına kadar bale ve piyano eğitimi almıştır fakat ısrarla manken olmak istemiş ve olmuştur. İlk olarak Sırbistan da Belgrad Güzeli seçildikten sonra Miss Yugoslavya’ya katılmış ve daha sonrasında ise ülkemizde düzenlenen Miss Globe’a davet edilmiştir. Türkiye’ye geldikten sonra bir sürü talihsizlik yaşamasına rağmen, şimdilerde Ivana Sert Türkiye’yi çok sevdiğini hatta burası benim birinci ülkem, Sırbistan ikinci sıradadır, diye ifade etmektedir. İvana Sert, 2011’de Yok Böyle Dans adlı yarışmaya katılmış. Bunun ardından 2012 yılında Yalan Dünya adlı diziye de kendisini canlandırarak konuk olmuştur. Son olarak ise Bugün Ne Giysem adlı programda jüri üyesi olarak katılmıştır.

06-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar