Berat Kandili programları hangi kanalda? (Canlı izle)

Berat Kandili programları hangi kanalda? (Canlı izle)
Mübarek günlerden biri olan Berat Kandili bu gece idrak ediyor. Bu güzel geceyi boş geçirmek istemeyen müslümanlar ise Berat Kandili Özel programlarını araştırıyor. Peki Berat Kandili programları hangi kanalda? Saat kaçta? (Tıkla canlı izle)

Berat Kandili tüm kanallarda ekrana gelen Kandil Özel programları ile dolu dolu yaşanacak. 11 Mayıs akşamını 12 Mayıs'a bağlayan gecede idrak edecek olan Berat Kandili tüm müslüman alemini huzurla dolduracak. Bu özel ve güzel geceyi boş geçirmek istemeyen vatandaşlar ise Kandil Özel programlarını araştırmaya başladı. Peki hangi kanallar Kandil Özel programı yayınlayacak? Kanal 7, Atv, TRT 1, Show Tv, Kanal D gibi kanalların Kandil Özel programlarını canlı izlemeniz için linkleri bu yazımızda sizlerle paylaşacağız...

TRT 1 CANLI İZLE (TRT 1 Berat Kandili Özel Programı - 19.30)

TRT 1 Berat Kandili Özel programını Van Yeni Nurşin Camii'nden naklen olarak ekranlara verecek. Bu yayın TRT 1'in yanı sıra TRT Diyanet ve TRT Avaz'da sizlerle olacak. Bu mübarek anlara şahir olmak istiyorsanız yukarıdaki linkten kanalın canlı yayınına ulaşabilirsiniz. 

KANAL 7 CANLI İZLE (Kanal 7 Berat Kandili Özel Programı - 20.45)

Bu yıl Berat Kandili Özel programını Diyanet İşleri Başkanlığı düzenleyecek. Bu büyük organizasyon Fatih Camii'nde ihya edecek. Berat Kandili Özel programını usta hoca Necmettin Nursaçan sunacak. Programda gecenin önemi ve briçok önemli konuya değinilecek.

KANAL D CANLI İZLE (Kanal D Berat Kandili Özel Programı - 00.15)

Kanal D bu yıl Berat Kandili Özel programına saat 00.15'te başlıyor. Gece yarısından sonra başlayacak olan programın sunucusu ise Mustafa Karataş oluyor. Programda gecenin önemi ve tüm merak edilenlere cevap verilecek.

ATV CANLI İZLE (ATV Berat Kandili Özel Programı - 23.15)

Atv ise kendisi ile özdeşmiş olan ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun sunumu ile geceye renk katacak. Nihat Hatipoğlu saat 23.15'te sizler için önemli bilgiler verecek. 'Bu geceyi nasıl değerlendirebiliriz?' gibi sorularınızın yanıtı bu yayında olacak. Ve geceyi Kandil Özel duası ile kapatacak..

10-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler