Beren Saat ile Kenan Doğulu'dan bir kez daha ayrılık haberi!

Beren Saat ile Kenan Doğulu'dan bir kez daha ayrılık haberi!
Evlilikleri yılan hikayesine dönen Beren Saat ile Kenan Doğulu'dan bir kez daha ayrılık haberi geldi. 2014 yılında evlenen ikilinin ayrılma kararı, gündeme bomba gibi düştü.

Evlilikleri yılan hikayesine dönen Beren Saat ile Kenan Doğulu'dan bir kez daha ayrılık haberi geldi. Kenan Doğulu'nun doğum gününde "Oyun arkadaşımı kaybettim" sözleriyle magazine damga vuran Beren Saat, emlakçılara haber göndererek acilen ev aradığını iletti. 2014 yılında nikah masasına oturan ikilinin nihayet ayrılma kararı aldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bir iyi bir kötü geçen evlilikle ile son gelişmeler ve ikilinin tepkisi haberimizde. Şimdi detaylar

Beren Saat ile Kenan Doğulu'dan bir kez daha ayrılık haberi!

Geçen yılki olaylı doğum gününden beri evliliklerinin biteceği sürekli konuşulan Beren Saat’ten Kenan Doğulu olayında son nokta konuldu. Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programının iddiasına göre Beren Saat, emlakçılara haber göndererek acil ev aradığını ifade etti. 29 Temmuz 2014'te Los Angeles'da dillere destan bir törenle nikah masasına oturan Beren Saat ile Kenan Doğulu beş yıl süren mutlu bir evlilikten sonra Kenan Doğulu’nun aldatması sonucu büyük bir krize dönüştü. Defalarca ayrılmanın eşiğine gelen ünlü çift, araya giren hatırı sayılı dostları sayesinde aralarını düzeltmeyi başardı. Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa'nın haberine göre; üzerinden kara bulutların ayrılmadığı çift evliliği bitirme kararı aldı. Gelişme üzerine emlakçısına haber gönderen Beren Saat, evden ayrılmak için ev arayışına girdi.

O muhteşem rüya bitti!

Geçen yıl eşi Kenan Doğulu’nun doğum gününde söylediği sözlerle hayranlarını şoke eden Beren Saat bu yılki doğum gününde eşi Kenan Doğulu için ilginç bir paylaşım yapmıştı. 45. yaşına giren Kenan Doğulu'nun doğum gününde sevgili eşi Beren Saat’in yazdığı mesajı burada aynen yayınlıyoruz. "Yaydığımız aşk enerjisiyle çevremizde iklim değişikliğine sebep olduk ve beraber ne eğlendik. Sonra bir noktada sen masumiyetini kaybettin; ben de oyun arkadaşımı, yol arkadaşımı...”

Tüm evreleri yaşandı, bitti!

Beren Saat mesajında artık her şeyin bittiğini şu cümlelerle bir kez daha deklare etmiş oldu. "Ne çok uçtuk konduk, dağıldık toparlandık, nefesimiz bitene kadar güldük hıçkırarak ağladık, idol olduk hain olduk, bu sefer 'tamam' dedikçe kopamaz olduk, sevgili olduk, oyun arkadaşı olduk, es olduk, zor günlerde yoldaş olduk, birbirimize muse olduk, tam ilişkimizin tüm evreleri yaşandı bitti derken müzikle birlik olduk. Karantina günlerinden sana yeniden hayran olarak çıkıyorum; her şarkıma kattığın her fikir, çaldığın her nota sonsuzluğa taşır harmonimizi, beceremediğimiz evlilik olsun"

Canlitv olarak her iki taraf da geçmiş olsun diliyoruz.

20-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar