İstanbul İçin Son Çağrı filminin fragmanı yayınlandı

İstanbul İçin Son Çağrı filminin fragmanı yayınlandı
Uzun süredir merakla beklenen ve başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yer aldığı İstanbul İçin Son Çağrı filminin fragmanı yayınlandı.

Sinema filmi seyircilerinin uzun süredir sabırsızlıkla beklediği ve internet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan İstanbul İçin Son Çağrı filminin fragmanı yayınlandı. 24 Kasım’da seyirci huzuruna çıkacak olan filmin yayınlanan fragmanı seyirciyi heyecanlandırırken Netflix için de film yeni bir abone fırsatı doğurdu. Ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in başrolünde yer aldığı ve bu yaz sezonunda çekilen filmin çekimleri Nev York ve İstanbul’da çekildi. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve uzun süredir merakla beklenen ve çekimleri için büyük özen gösterilen filmin yayınlanan fragmanı oldukça beğenildi. Gönenç Uyanık’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı ve Nuran Evren Şit’in senaryosunu kaleme aldığı filmde ayrıca birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

İlk fragman yayınlandı

Başrolünde ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yer aldığı ve bu ikilinin Aşk-ı Memnu dizisinden sonra ilk kez bir araya geldikleri İstanbul İçin Son Çağrı filminin çekimleri bu yaz aylarında tamamlandı. Filmin son hazırlık ve kurgusunun ardından ilk fragman yayınlanmaya başlandı. 24 Kasım’da yayınlanacak olan ve internet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan filmin yayınlanan fragmanı filmin çekimlerinin yapıldığı New York’un sokaklarında geçiyor. Oldukça eğlenceli ve keyifli geçen fragmanda iki sevgilinin sokaklarda keyifli halleri gösteriliyor. Seyircinin uzun süredir merakla beklediği ve özellikle Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ çiftini görmek istedikleri film şimdiden heyecan yarattı.

İstanbul İçin Son Çağrı oyuncuları

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Gönenç Uyanık’ın yer aldığı ve Nuran Evren Şit’in senaryosunu kaleme aldığı İstanbul İçin Son Çağrı filminin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat yer alıyor. İki sevgiliyi oynayan bu oyunculara filmde ayrıca, Annie McCain Engman yer alıyor. Film romantik türde ele alınmış ve çekimler New York ve İstanbul’da gerçekleştirilmiş. Aşk ve ikinci şanslar hakkında bir hikayeyi konu alan filmde havaalanında tesadüfen karşılaşan Serin ve Mehmet’in New York sokaklarında geçen heyecanlı ve baştan çıkarıcı hikayesi ele alınıyor. 24 Kasım’da internet yayın platformu Netflix’te seyirciyle buluşacak film şimdiden heyecanla ve merakla beklenmeye başlandı.

14-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar