Bergüzar Korel'in yeni dizisi belli oldu!

Bergüzar Korel'in yeni dizisi belli oldu!
Bergüzar Korel'in yeni dizisi belli oldu! Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'in yeni dizisi belli oldu. Peki Bergüzar Korel hangi dizide rol alacak?

Güzel oyuncu Bergüzar Korel'in yeni dizisi belli oldu. Bir çok başarılı projelerde rol alan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, şimdi ise yepyeni bir dizi ile ekranlara gelmeyi planlıyor. Geçtiğimiz sezon eşi Halit Erginç ile birlikte  'Azizler' filminde konuk oyuncu olarak katılan Bergüzar Korel'in yeni dizisi belli oldu? Bergüzar Korel'in yeni dizisi ne? Bergüzar Korel hangi dizide rol alacak? Bergüzar Korel kimdir? Bergüzar Korel hangi kanalda oynayacak? Bergüzar Korel'den yeni dizi açıklaması geldi. İşte Bergüzar Korel ile ilgili tüm merak ettikleriniz.

Bergüzar Korel'in yeni dizisi belli oldu!

En son Vatanım Sensin dizisinde rol alan Bergüzar Korel, dizinin final yapmasının ardından tiyatro ile ilgilenmeye başlamıştı. Çok geçmeden yeni dizi haberini duyuran Bergüzar Korel, bu sefer televizyon dizisinde değil, dijital dizilerde rol alacağını söyledi. Televizyon dizilerinden sıkıldığını ifade eden Bergüzar Korel, Exxen de yer alan Kanlı Yayın projesinde yer alacak. Saran Medya'nın üstlendiği dizide Neslihan karakterini canlandırmayı planlayan Bergüzar Korel, hayranlarını sevindirdi. İlk sezonunun 10 bölüm sürmesi planlanan dizinin yönetmenliğini ise Can Ulkay üstlenmekte. Toplamda 3 sezon süreceğini öğrendiğimiz Kanlı Yayın dizisi, Leyla isimli bir öğrencinin garip bir olayda gerçekleşen ölümüyle başlayacak.

Bergüzar Korel kimdir?

27 Ağustos 1982 yılında dünyaya gelen Bergüzar Korel, İstanbul doğumludur. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nün tamamlayan güzel oyuncu Bergüzar Korel, birçok kısa filmde rol alan Bergüzar korel, ilk olarak 1998 yılında Kırık Hayatlar dizisinde rol almıştır. 2005 yılında Kurtlar Vadisi: Irak filminden gelen teklifi babasının hastalığı nedneiyle geri çevirmek zorunda kalan oyuncu daha sonra teklifi kabul ederek rol aldı. Birden fazla tiyatro ve sinema filminde rol alan Bergüzar Korel, 2009 yılında oyuncu Halit Ergenç ile dünya evine girdi. 2010 yılında ise bir erkek çocuğu olmuştur.

Bergüzar Korel Aşk Geliyorum Demez, Kurtlar Vadisi Irak, Şen Olasın Ürgüp gibi oldukça başarılı projelerde rol almıştır. 

Bergüzar Korel'in yeni dijital dizisi Kanlı Yayın'ın ne zaman yayına gireceği henüz verilen bilgiler arasında yer almamaktadır.

08-02-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar