Seni Çok Bekledim dizisi nerede çekiliyor?

Seni Çok Bekledim dizisi nerede çekiliyor?
Seni Çok Bekledim dizisi nerede çekiliyor? Seni çok Bekledim dizisi yeni bölüm izle. Seni çok Bekledim hangi mekanlarda çekiliyor?

Star Tv kanalının yeni dizisi Seni çok Bekledim, yepyeni bölümleri ile ilgili ekranlara gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda ilk bölümü ile ekranlara gelmeye başlayan Seni Çok Bekledim, çekim yeri en çok merak edilen konular arasında yer aldı. Peki Seni Çok Bekledim dizisi nerede çekiliyor? Seni Çok Bekledim dizisi oyuncuları kimler? İşte Seni Çok Bekledim dizisi ile ilgili en çok merak edilenler...

Seni Çok Bekledim dizisi nerede çekiliyor?

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekranlara gelmeye başlayan Seni Çok Bekledim dizisi, Her hafta Cuma akşamı ekranlara gelen Seni Çok Bekledim dizisinin ilk çekimlerinin bir kısmı Katar'ın başkenti Doha'da geçekleştirirken kalan kısmı ise Erzincan'da gerçekleştirilmişti. Çekimlerin Ulusal Katar Müzesi, İslam Eserleri Müzesi, Kapalı Çarşı, Şazeli Pearl Area, Souq Waqif, Marsa Katara ve çöllerde çekilen Seni Çok Bekledim dizisinin çekimleri İstanbul'da devam etmekte. 

DNZ Film ve Skala Yapım eşliğinde yürütülen Seni Çok Bekledim, yaşanmış bir hikayenin projesi. Başarılı oyuncu Özcan Deniz'in bir yakınının yaşadığı hikayeyi ekranlara taşıyan dizinin başarılı oyuncu kadrosu da ilgi çekmektedir.

Seni Çok Bekledim dizisi oyuncu kadrosu

Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisi oyuncu kadrosunda, Mehmet Ulay, Lila Gürmen, Yıldız Kültür, Caner Şahin, Türkü Turan, Nihan Büyükağaç, Ali İpin, İlhan Şen, Şehsuvar Aktaş, Sibel Şişman, Damla Makar, Gürkan Güzeyhuz, Selen Domaç, Hakan Ummak ve Durul Bazan gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır. 

DNZ Film ve Skala Yapım öncülüğünde hayata geçirilen Seni Çok Bekledim dizisinde, Kadir karakteri tesadüfe ve aşka inanmayan ve bir kişiliktir. Geçmişte babasının yaşadıklarını birer birer kendisi de yaşan Kadir'in babasından kalan yüzüğe inancı çok fazladır. Sıradışı hikayesi ve başarılı kadrosu ile tüm ilgiyi üzerine toplayan Seni Çok Bekledim dizisinin çekim yerleri de oldukça merak edilmişti. 

Seni Çok Bekledim dizisi çekimleri Erzincan, İstanbul ve Katar'ın başkenti Doha'da gerçekleştirilmiştir. Gelecek bölümlerde ise dizi çekimlerinin nerede gerçekleştirileceği merak edilmektedir.

Seni Çok Bekledim dizisi her hafta Cuma günü 20:00'da Star Tv ekranlarında sizlerle.

08-02-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar