Berker Güven paylaştı, Zalim İstanbul’da büyük sürprize hazır olun!

Berker Güven paylaştı, Zalim İstanbul’da büyük sürprize hazır olun!
Zalim İstanbul yine sürprizlerle yeni sezona başladı. Bu sürprizlerden birini Berker Güven paylaştı ve Zalim İstanbul’da büyük sürprize hazır olun, dedi. Nedir bu sürpriz!

Her pazartesi akşamı izleyicisiyle buluşan Zalim İstanbul yine sürprizlerle yeni sezona başladı. Bu sürprizlerden birini Berker Güven paylaştı ve Zalim İstanbul’da büyük sürprize hazır olun, dedi. Nedir bu sürpriz dedik ve sizler için haberimizi hazırladık. Şimdi detaylar…

Berker Güven paylaştı, Zalim İstanbul’da büyük sürprize hazır olun!

Zalim İstanbul dizisi pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden olmayı sürdürüyor. Kanal D’nin iddialı dizilerinden Zalim İstanbul, 7 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak 14. bölümünde izleyicilerine büyük bir sürpriz hazırladı.

Sıkı durun!

Canlitv platformu olarak gece gündüz çalışan ekibimiz bu sürprizi öğrendi ve canlıtv takipçileri için  afişe etmeye karar verdi. İşte o sürpriz! Cenk ile Cemre’nin evlilikleri Nedim’i perişan ediyor.

Nedim karakterini oynayan Berker Güven, instagram hesabından dizinin 14. Bölüm için hazırlanan fragmanını paylaştı ve duygularını paylaştı. Mesajını aynen veriyoruz. “Sonu sürprizli fragman.. Zalim İstanbul Pazartesi. Kaçırmayın derim” Paylaşımıyla hayranlarını heyecanlandıran Berker Güven, böylece spoilerı da vermiş oldu.

Nedim ayağa mı kalkıyor?

Hemen belirtelim ki Nedim ayağa kalkıyor ve intikam almaya başlıyor. 2. sezonun tanıtım kliplerinde Nedim’in ayaklandığını görümüş ve heyecanlanmıştık. Onun herkesten intikam almaya başladığını görünce senaryoyu çok sevmiş ve sosyal medyadaki paylaşımlarda aynı duygulara tercüman olduğumuzu görümüştük.

Şimdi can alıcı soruya gelelim. Yoksa o bölümler başlıyor mu? Neden olmasın! Çünkü Instagram hesabından 16. bölüm 2. fragmanını paylaşan Berker Güven büyük değişime işaret etti. Sonu sürprizli ölümler bundan sonra Kanal D ekranlarında her pazartesi bizleri bekliyor olacak.

Zalim İstanbul’un 14. Bölümde Neler Yaşanacak?

Cemre ve Cenk’in evlilikleri olay oluyor ve köşk ayağa kalkıyor. Cenk, Amerika’ya gitme eğlencesi sırasında bir açıklama yaparak herkesi şok ediyor. Cemre ile evlendiğini söyleyen Cenk’e ilk tepki hiç beklemediği kişiden, annesi Şeniz’den geliyor. Haberi duyan Ceren ve Seher büyük bir üzüntüye kaplıyor. Duyduklarına inanamayan veya inanmak istemeyen Agah ise Cenk’ten hesap soruyor. İkilemde kalan anne Şeniz ise, sakladıkları sırrın ortaya çıkmaması için Cenk’i bu yoldan döndürmeye gayret ediyor. Cenk’in kararlı duruşunu gören Şeniz bir umut diyerek Cemre’ye para teklif ederek oyunu bitirmesini söylüyor. Cemre’nin teklifi reddetmesi üzerine bu sefer Nedim ile onu vazgeçirmeye çırpınıyor. Cemre ve Cenk’in evlendiklerini duyan Nedim kahroluyor ve hemen harekete geçerek ayaklanmaya başlıyor.

Canlitv olarak bundan sonraki gelişmeleri sizlere duyuracağız. Acaba Cemre ve Cenk’in evlilikleri sürecek mi? Ceren, Seher ve Agah Bey bu oyun karşısında nasıl davranacaklar? Keyifli seyirler…

06-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar