Hadise'den Demet Akalın açıklaması!

Hadise'den Demet Akalın açıklaması!
Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın sözlerine Hadise'den zehir zemberek açıklamalar geldi. Hadise yaptığı açıklama ile açtı ağzını yumdu gözünü..

Demet Akalın ve Hadise arasında gerginlik hızla büyüyor. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Hadise için en son "Hadise'yi bir uyarın yazık ona. Günah... Kendini 10 milyon zannediyor. Ben araştırttım onu. Milyoncuk bile değil. Yazık vallahi ya... Kocası da yok, milyoncukları da yok." açıklamasında bulunmuştu. Bu açıklamaların ardından güzel şarkıcı Hadise'den yanıt gecikmedi. İşte Hadise'den ortalığı toza dumana katacak Demet Akalın açıklaması..

Hadise'den Demet Akalın açıklaması!

Magazin dünyasının en önemli isimlerinden Demet Akalın ve Hadise arasında gerginlik hız kesmeden devam ediyor. Hadise'nin, "Senin Instagram'da 10 milyon takipçin yok ki" sözlerine Demet Akalın'dan yanıt geldiği iddia edilmişti. Hadise'nin Demet Akalın'ın bu sözlerine karşılık "İyi ama onun da kocası yok. Geçen yıl boşanmamış mıydı?" dediği iddia edilmişti. Karşılıklı bu atışma ikili arasındaki fitili iyice ateşliyordu. Fakat Hadise hakkında çıkan "İyi ama onun da kocası yok. Geçen yıl boşanmamış mıydı?" iddialarına tepki gösterdi. Hadise kesinlikle bir açıklamada bulunmadığını ifade etti. Güzelliği ve üstün başarısı ile dünyanın en gözde şarkıcısı Hadise sosyal medya hesabından yayınladığı açıklama ile buu iddialara yanıt verdi. İşte Hadise'den Demet Akalın açıklaması..

Hadise hakkında çıkan iddialara son vermek ve Demet Akalın ile arasında geçen tartışmayı daha fazla uzatmamak için instagram hesabından “Yazılı ve görsel medyada hakkımda çıkan asılsız ve son derece yersiz açıklamalara karşı kamuoyunu bilgilendirme zorunluğu doğmuştur. Basında yer alan haberlerde, “İyi ama onun da kocası yok onlar boşanmamış mıydı?” şeklinde yer alan söylemi yakın çevremle paylaştığım iddiası tamamen kurgu olup aynı zamanda da asılsızdır. Sadece işime odaklı yaşadığımı bilen yakın çevremle de böyle basit söylemler içinde olmam bugüne kadar olan sanatçı duruşuma da aykırıdır. Her zaman olduğu gibi şimdi de sadece işime ve müziğime odaklıyım. Böylesine basit bir tartışmanın içinde olmayacağım gibi buna yönelik aspargas haberlere de geçmişte olduğu gibi şimdi de cevap vermeyeceğim. Sanatçı duruşum, işime ve müzikseverlere olan saygım nedeniyle bu açıklamayı yapma gereği duydum. Şimdi müzikseverleri O Ses Türkiye yeni sezonunda bizleri izlemeye davet ediyorum.” şeklinde bir açıklamada bulundu. Son magazin haberlerini canlı takip etmek için haber kanallarını canlitv.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

07-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler