Beyaz Show'da Jimmy Fallon esintisi

Beyaz Show'da Jimmy Fallon esintisi
Kanal D'nin kahkaha tufanı Beyaz Show dün akşam yine formundaydı. Cuma akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelen Beyaz Show'a Jimmy Fallon uyarlaması damga vurdu. Jimmy Fallon'dan esinlenerek yapılan skeç gülmekten kırıp geçirdi.

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi Beyaz Show, bu hafta bomba gibiydi. Yeni bölümü ile dün gece Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show'un konukları Kenan Doğulu, Bensu Soral, Hande Soral, Fenerbahçe Voleybol Takımı ve en cool grup olarak tanınan Tahribad-ı İsyan'dı. Bu eğlenceli bölümü kaçırmak istemeyen Beyaz Show hayranları ekranları başına kilitlendi. Progman damga vuran olay ise birbirinden ünlü isimlerin çocuk enstrümanlarıyla 'Çakkıdı' söylemesi oldu. Kahkaha tufanı koparan programın yepyeni bölümlerini canlitv üzerindende izleyebilirsiniz..

BEYAZ SHOW'DA KAHKAHA TUFANI

Ekranların en sevilen yüzü Beyazıt Öztürk yanına birbirinden ünlü isimleri topladı ve izleyicilerine eğlenceli dolu anlar yaşattı. Toplanan grup çocuk enstrümanları ile Kenan Doğulu'nun geçtiğimiz yaz aylarında çıkış yapan şarkısı 'Çakkıdı'yı seslendirdi. Bu kadroda Büşra Pekin, Demet Akbağ, Kenan Doğulu, Fuat Güner, Kubat, Murat Boz, Ferman Akgül, Engin Hepileri ve Murat Dalkılıç vardı. Sosyal medyada hızla yayınlanan bu video hakkında Jimmy Fallon'un taklit edildiği şeklinde yorumlar aldı. İşte o video;

13-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler