Beyazıt Öztürk hangi programla ekrana dönüyor?

Beyazıt Öztürk hangi programla ekrana dönüyor?
kendine özel sunuculuğuyla dikkat çeken Beyaz, yayınlandığı yıllarda da büyük ilgi gören Pişti için ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Kendine has üslubu ve tarzıyla fenomenleşen Beyazıt Öztürk tekrar ekranlara döndü. İzleyici gece programlarından tanıdığı Beyazıt Öztürk’ün hangi programla ekrana döndüğünü merak ediyor. Uzun yıllardır kendi adıyla sürdürdüğü Beyaz Show ile ünlenen ve katıldığı programlarda jüri üyeliğiyle dikkatleri çeken ünlü sunucu hangi programı sunacak? Şimdi detaylar

Beyazıt Öztürk hangi programla ekrana dönüyor?

Kendi adıyla kurduğu Acun Medya ile reyting rekortmeni programlara imza atan Acun Ilıcalı genç yetenekleri keşfettiği yarışma programı olan O Ses Türkiye programını yapmayacak. MasterChef Türkiye programının ses getirmesi üzerine böyle bir karar alana Ilıcalı geçmişte çok ilgi gören Pişti programı için ünlü sunucu Beyaz ile anlaştı.

Beyaz Pişti Diyecek!

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın kulislerden aldığı bilgiye göre Acun Medya ve TV8'in patronu Acun Ilıcalı'nın Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak ile Pişti demeye hazırlanıyor. Yayınlandığı yıllarda da büyük ilgi gören Pişti için ekranlara dönmeye hazırlanan Beyazıt Öztürk ile anlaşıldı. Yine kulis bilgilerine göre Beyaz’ın isteği üzerine program için Hadise ile görüşmelere başlandı. Canlitv platformu olarak gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

Beyazıt Öztürk Kimdir?

1969 Bolu doğumlu sunucu, Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunudur. Üniversitede okurken o sırada yayılmaya başlayan radyoculuk ile ilgilenen Beyaz, Kendine has üslubuyla dikkat çekmeye başladı. "Gına" isimli bir dergide Beyaz ismini kullanan Beyazıt Öztürk, çeşitli zamanlarda heykel, seramik ve karikatür sergisi açtı. Klas Fm'den gelen teklif üzerine profesyonel anlamda radyoculuğa başladı ve çok beğenildi. Number One TV, Kanal 6, Kanal D ve Star televizyonlarında kendi adıyla anılan Beyaz Show programlarıyla adını duyurdu. 5+1 Şans Topu, Aileler Yarışıyor yarışması sunuculuğunun yanı sıra Best FM ve Radyo D'de radyo programları yaptı.  "Kardan Adam" başlığı altında köşe yazıları da yazan ünlü sunucu yaptığı Talk Show ile pek çok ödül kazandı.

Filmleri:

Nihavend, Mucize, 1997

Dansöz, 2000

Sır Çocukları, 2002

Biz Size Aşık Olduk, 2002

Karım ve Annem, 2004

O Şimdi Mahkum, 2005

Karagöz ile Hacivat Neden Öldü? 2005.

08-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar