Beyazıt Öztürk Tatil İçin Kaç Lira Harcadı!

Beyazıt Öztürk Tatil İçin Kaç Lira Harcadı!
Ünlü Şovmen Beyazıt Öztürk sıcakların bastırmasıyla birlikte annesiyle birlikte Ege’nin incisi İzmir’in Çeşme İlçesi’ne tatile gitti. Peki Beyaz tatil için kaç lira harcadı?

Beyazıt Öztürk’ü tanımayanınız yoktur herhalde. Hani şu Beyaz. Ünlü televizyoncu ve sunucu Beyazıt Öztürk uzun yıllardır ekran önünde sempatik ve samimi tavırlarıyla seyircinin kalbinde taht kuran isimlerden biri. Uzun yıllar hazırlayıp sunduğu Beyaz Show o kadar çok sevildi ki yaklaşık 20 yıl ekranlarda yer aldı. Sonunda final yaptı ancak hala akıllarda ve tekrarları bile reytinglerde oldukça yüksek sonuçlar alıyor. Şimdilerde Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin büyük heyecan ve ilgiyle seyrettiği O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapan ve seyircinin severek takip ettiği Beyazıt Öztürk uzun süredir pandemi dolayısıyla evde zaman geçiriyordu. Yeni yayın döneminde yine O Ses Türkiye’de Jüri üyeliği yapacak olan Beyazıt Öztürk sıcaklarında artmasıyla birlikte tatile çıktı. Ünlü sunucu tatil için İzmir Çeşme’yi tercih ederken kiraladığı eve verdiği ücret dudak uçuklattı. İşte detaylar!

Beyaz Tatilde!

Ekranların sevilen ismi Beyazıt Öztürk sıcakların artmasıyla birlikte tatile çıktı. Tatil için İzmir Çeşme’yi tercih eden Beyaz annesiyle birlikte tatil yaparken kiraladığı eve ödediği iddia edilen ücret dudak uçuklattı. Ünlü şovmen Öztürk İzmir Çeşme’de gözlerden uzak bir yerde bahçe içinde iki katlı taş bir evi kiraladı. Annesiyle birlikte tatil yapan ünlü şovmen iddialara göre bu eve üç aylık süre için toplam 150 Bin TL ücret ödedi. Öztürk ailesinin Çeşme’de geçireceği günler için özellikle böyle bir yer kiraladığı düşünülüyor. Gözlerden uzak taş yapıda fazla kalabalık olmayan bir tatil yapan Öztürk’ler böylece koronavirüse karşı da tedbirlerini aldılar.

Köpeği İle Vakit Geçiriyor!

Zor geçen bir dönemin sonunda Ege’nin incisi İzmir Çeşme’ye kaçan ve burada iddiaya göre 3 aylığına 150 bin lira vererek iki katlı taş bir ev kiralayan ve annesiyle burada tatil yapan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk yeni yayın dönemi için güç topluyor. Ünlü şovmen tatil için gözlerden uzak bir yer seçerken kiraladığı evin bahçesinde bütün gün köpeğiyle zaman geçiriyor. Ev için alışveriş yapan ve annesiyle huzurlu bir ortamda dinlenmeye çekilen Beyazıt Öztürk’ün evi üç aylığına kiralamasına rağmen burada ne kadar kalacağı ise bilinmiyor. Umarız Beyazıt Öztürk huzurlu ve güzel bir tatil geçirir ve sevenlerinin karşısına enerjik bir şekilde çıkar.

20-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar