Beyaz’ın Yerine Murat Boz Geldi

Beyaz’ın Yerine Murat Boz Geldi
Tv 8 ekranlarının sevilen programlarından olan ve yılbaşı gecesi özel bölümüyle ekrana gelen O Ses Türkiye Yılbaşı Özel’de jüri değişikliği yaşandı.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye Yarışma programının yılbaşı versiyonu olan ve özellikle katılan birbirinden ünlü isimlerle dikkatleri çeken O Ses Yılbaşı Özel programı bu senede yine ünlü isimlerden oluşan katılımcılarla merak edilmeye ve heyecanla beklenmeye başlandı. Tv 8 ekranlarının iddialı yapımlarından olan yarışma programı 31 aralık gecesi ekrana geliyor ve kanalın yılbaşı özel programını oluşturuyor. Bu senede yine her zamanki heyecanıyla hazırlıklarını sürdüren programın jüri koltuğunda ise son dakika değişikliği yaşandı. Ünlü isimlerden oluşan jüri üyelerinden oluşan dörtlü kadroya son dakikada Beyazıt Öztürk’ün katılmayacağı öğrenildi. Sevenlerini ve seyirciyi şoke eden bu gelişmenin ardından programa Beyazıt Öztürk’ün yerine O Ses Türkiye’nin devamlı jüri üyelerinden Murat Boz’u katılacağı açıklandı.

Murat Boz Jüri Koltuğunda

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Tv 8 ekranlarında her yıl düzenlenen ve seyircinin heyecanla ve merakla izlediği O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programına bu sezonda ünlü isimler katılıyor. Canlı performanslarını jüri üyelerine sergileyen ve onların takımına girmek için çalışan ünlü isimleri jüri üyeleri kendi takımlarına almak için çeşitli vaatlerle ikna etmeye çalışıyor. Programın dört kişiden oluşan jüri koltuğuna bu sene Beyazıt Öztürk’ün katılmayacağı bu isim yerine ünlü şarkıcı Murat Boz’un katılacağı ve jüri koltuğuna oturacağı öğrenildi. Bu gelişme magazin basınında ve sosyal medyada geniş olarak yer alırken Murat Boz’un jüri koltuğunda oturmasıyla ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan’ın programa katılmayacağı öğrenildi.

O Ses Türkiye’ye Kimler Katılıyor?

2022’yi 2023’e bağlayan 31 Aralık gecesi Tv 8 ekranlarında özel bölümüyle ekrana gelen O Ses Türkiye programına katılacak ünlü isimlerden oluşan yarışmacılar belli oldu. Artık Tv 8 ekranlarında bir geleneğe dönüşen programın bu seneki ünlü isimleri arasında, Talat Bulut, Kerem Alışık, Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Selin Şekerci, Nilsu Berfin Aktaş, Büşra Pekin ve Aslıhan Malbora yer alıyor. Ayrıca yarışmada ünlü isimler Danla Biliç ve Cemal Şan ise en güzel şarkılarını seslendirecek. Yarışmaya ayrıca Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti de, Çift Terapisi adlı özel gösterilerini sahneleyecek.

21-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar