Bir Başkadır Dizisi oyuncusu Öykü Karayel, Meryem karakterini anlattı

Bir Başkadır Dizisi oyuncusu Öykü Karayel, Meryem karakterini anlattı
Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan ‘Teras Noir’ programı yine konuşulacak bir röportaja imza attı Haftaya damga vuran programın son konuğu ünlü oyuncu Öykü Karayel oldu.

Yer aldığı Bir Başkadır dizisiyle adından sıkça söz ettiren usta oyuncu Öykü Karayel, dizide hayat verdiği Meryem karakterini anlattı. "İçimde bir Meryem var", diyen güzel oyuncu Meriç Aral ve Efe Tunçer’in hazırlayıp sunduğu Zorlu PSM YouTube programında soruları cevapladı. Usta oyuncu Öykü Karayel, Teras Noir programında neler anlattı? Hayranları Öykü Karayel’in Zorlu PSM YouTube kanalında yaptığı söyleşiyi merak ediyor. Şimdi detaylar

Bir Başkadır Dizisi oyuncusu Öykü Karayel, Meryem karakterini anlattı

Meriç Aral ve Efe Tunçer’in izleyicilerini dost meclisine davet ettikleri, Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan ‘Teras Noir’ programı yine çok konuşulacak bir röportaja imza attı. Her hafta birbirinden çarpıcı konu ve konuklarıyla haftaya damga vuran programın son konuğu ünlü oyuncu Öykü Karayel oldu. Bir Başkadır dizisinde “Meryem” karakterinde sıra dışı performansıyla bir kez daha adından söz ettiren başarılı oyuncu Öykü Karayel kendisine sorulan sorulara samimi cevap verdi.

Bilinçaltında birikenler sırası geldiğinde çıkıyor

Programa Dünyaya bir çocuk getirmek seni nasıl etkiledi?” sorusuna cevap vererek başlayan güzel oyuncu şu cevabı verdi: “Enerji zaten hamilelik döneminde başlıyor. O açık zihinle bir şeyler üretmek istiyorsun. Ama yoğun set zamanlarında da kafamızı boşaltmak için bazen bomboş şeyler izlemeye ihtiyaç duyabiliyoruz. Çünkü öylesi bir yoğunluk çocuk olmasa da birçok zaman yaratıcı tarafımızı törpüleyebiliyor. O yüzden mümkün olduğunca hiçbir şey düşünmeden kafamı boşaltmaya ihtiyacım varmış diyebilirim. Tüm bu deneyimlerin bilinçaltında birikip sırası geldiğinde bir anda ortaya çıkacağını düşünüyorum. Çünkü o hissiyat geldiğinde ‘Neyse ya şu an ümitlenmeyeyim, bunları yapacak alanım da yok… zamanı gelecek’ diyorum.” 

Meryem hep var içimde!

Efe Tunçer’in Bir Başkadır dizisindeki “Meryem” karakterini hatırlatarak sorduğu “Meryem’in senin için kişisel bir tarafı var mı?” sorusuna ise samimi bir cevap verdi: “O insan içimde var bir şekilde. Nereden olduğunu bilmiyorum ama çok bilindik ve tanıdık. Bu doğrultuda bu işin buna çok fazla alan tanıdığını söyleyebilirim. Bir yandan yadsınamaz bir senaryo da var. Oyunculuğa dair o kadar elverişli diyaloglar var ki eslerine dur noktalarına kadar belirlenmiş halde. Bu anlamda oyunculuk açısından kolaylık sağladığını söyleyebilirim. Zaten Berkun Oya ile çalışanlar bilir, diyalogları değiştirme ihtiyacı duymazsın çünkü oyuncunun ağzına cuk oturur laflar. Bu anlamda senaryo çok önemli bir şey. Çok fazla yetenekli oyuncu olduğunu düşünüyorum ancak hepimizin kendini gösterebileceği kadar iyi işin olduğunu düşünmüyorum. Bu anlamda bu işle birlikte kendi adıma şanslı olduğumu düşünüyorum.”

21-05-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar