Bir Derdim Var Dizisi ile ekranlara geri dönen Birce Akalay rolü ile ilgili duygularını aktardı

Bir Derdim Var Dizisi ile ekranlara geri dönen Birce Akalay rolü ile ilgili duygularını aktardı
Birçok dizi projelerinde yer alan güzel oyuncu Birce Akalay'ın Bir Derdim Var dizisindeki rolünde diğer rollerine göre daha farklı tecrübe edindiğini vurguladı.

Dört senedir ekranlarda gozükmeyen Birce Akalay Kanal D' de yayınlanan yapımını ayNa Yapım' ın üstlendiği yeni dizi "Bir Derdim Var" geçtiğimiz günlerde izleyici ile buluştu. Başrollerini Birce Akalay ve Mert Fırat' ın paylaştığı yeni dizi ilk haftadan izleyiciler tarafından sevildi ve sosyal medya gündeminde yer aldı. 

AKALAY, HAKAN GENCE'YE DR. NİLÜFER KARAKTERİNDE YAŞADIĞI TECRÜBELERİNİ AKTARDI.

Akalay, duygu ve düşüncelerine şu sözlerle başladı:

"Nilüfer karakterinin hayatı da ergenlik çağındaki gençlere dokunduğu, aynı sorunlardan geçmiş, aynı yolları seçmiş, yanıldığı da olmuş ama her şeye rağmen problemlere çözüm üretmeyi öğrenmiş ve iyileşmiş. Birçok insan tarafından kusur gibi görülen bu özelliğini bu gençleri iyileştirmek için kullanmaya yönlendirmiş.

Nilüfer, yaşadığı travmalar nedeniyle delüzyonel bozukluğa sahip olan bır kadın. Delüzyonel bozukluk aşırı stres ve baskı altındayken kendisini 15 yaşındaki halini görüyor ve onunla konuşuyor.

Nilüfer' in bu durumunu en yakın arkadaşı ve danışmanı olan Yusuf biliyor. Yusuf onu da tedavi etmiş ve onunla yaşamayı öğretmiş. Nilüfer' i mesleğe yönlendiren kişi doktoru aynı zamanda mentoru olan Sami' dir.

Nilüfer, Dr. Sami' nin yardımıyla bu sorunları aşabildiyse, karanlık hayattan kurtulup bu mesleği yapabiliyorsa diğer tüm çocukların da yapabileceğini düşünuyor. Bu düşünce onu sımsıkı yaşama bağlıyor." dedi.

DİZİNİN KONUSU

Senaryosunu Yekta Torun' un üstlendiği dizinin konusu, Dr. Nilüfer ve savcı olan Ömer karakterinin ergenlik çağındaki gençlerin dünyasına dokunması ve yaralarını sarmaya çalışma hikayesini anlatıyor.

DİZİNİN OYUNCULARI

Birce Akalay, Mert Fırat, Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu, Sennur Nogaylar ve genç oyunculardan Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör, Efe Poylu eşlik ediyor.

BİR DERDİM VARIN KONUSU NEREDEN ALINDI

İtalya' da yayınlanan “Oltre La Soglia” adlı dizinin uyarlaması olan başrollerini Birce Akalay ve Mert Fırat' ın paylaştığı yeni dizi her hafta perşembe akşamları Kanal D' de izleyici ile buluşuyor.

14-11-2023
Yazar Hakkında
Tuğba Coşgun

Tuğba Coşgun

Haziran 1996 doğumluyum. Gebze/ Kocaeli'de yaşıyorum. 2017'de Kocaeli Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Teknikerliği bölümünden mezun oldum. 5 y .. devamı.. mail
Yorumlar