Bir Litre Gözyaşı dizisi final mi yapıyor?

Bir Litre Gözyaşı dizisi final mi yapıyor?
Bir Litre Gözyaşı dizisinden kötü haber geldi. Bir Litre Gözyaşı dizisi final mi yapıyor? Bir Litre Gözyaşı dizisi neden bitiyor?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Bir Litre Gözyaşı, izleyicilerini üzecek bir haber verdi. Medyada çıkan haberlerin ardından Bir Litre Gözyaşı dizisi final mi yapıyor? sorusu akıllara gelmeye başladı. Peki Bir Litre Gözyaşı dizisi bitecek mi? İşte Bir Litre Gözyaşı dizisi ile ilgili merak ettiğiniz tüm ayrıntılar...

Medyapım'ın öncülüğünden yürütülen Bir Litre Gözyaşı dizisi, her Pazar Kanal D ekranlarında olmaya devam ediyordu. Kısa süre önce yılbaşı nedeniyle yeni bölümlerine ara veren dizi, geçtiğimiz hafta Pazar günü yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yönetmen koltuğunda Serhan Şahin'in yer aldığı Bir Litre Gözyaşı dizisi yaptığı oyuncu değişikliği ile oldukça dikkat çekmişti. Ancak daha sonra dizinin final haberleri yayılmaya başladı.  Bir Litre Gözyaşı dizisi final mi yapıyor? sorusuna cevap arayan seyirci, şaşkına döndü.

 Bir Litre Gözyaşı dizisi ne zaman final yapacak?

Kanal D ekranlarının Pazar günü yayınlanan dizisi, yaptığı oyuncu değişiklikleri ile geçtiğimiz hafta seyircisi ile buluşmuştu. Reyting sonuçlarında hızlı bir düşeşe geçen proje final kararı almak zorunda kaldı. 15. bölümü ile ekranlara veda edeceğini belirten dizi ekibi oldukça üzgün.

 Bir Litre Gözyaşı dizisi neden final yapıyor?

Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı  Bir Litre Gözyaşı dizisi, her dizinin yaptığı gibi yılbaşı haftasından itibaren uzun süre yeni bölümlerin yayınlanmasına ara vermişti. Geçtiğimiz hafta bambaşka oyuncular ve farklı bir senaryo ile ekranlara gelen proje, seyirciyi şaşkına çevirmişti. Ancak bu köklü değişim diziye iyi gelmedi. Reyting sıralamalarında istediği başarıyı yakalayamayan  Bir Litre Gözyaşı dizisi, 15. bölüm ile final yapacağını açıkladı. Dizinin 27 Ocak Pazar günü yayınlanan 13. yeni bölümünde oyuncuların bir çoğu ekipten ayrılmış ve senaryo değiştirilmişti. 

Bir Litre Gözyaşı dizisi oyuncuları kimler?

Kanal D ekranlarının dizisi Bir Litre Gözyaşı kadrosunda, Miray Daner, Mehmet Aykaç, Mert Yazıcıoğlu, Tolga Tekin, Sanem Çelik, Helin Kandemir, Görkem Mete, Polat Bilgin, Erdal Bilingen, Goncagül Sunar, Berfin Çiroğlu. Bir Litre Gözyaşı dizisine yeni katılan oyuncular ise şöyledir; Türkü Turan, Ogeday Girişken, Şeyma Baday ve Ayçin İnci.

29-01-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar