Şebnem Sönmez Çarpışma dizisinin kadrosuna dahil oldu

Şebnem Sönmez Çarpışma dizisinin kadrosuna dahil oldu
Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Çarpışma'ya yeni bir isim katılıyor. Oyuncu Şebnem Sönmez dizinin kadrosuna dahil oldu. Peki Şebnem Sönmez hangi rolü canlandıracak?

Show TV'nin perşembe akşamları ekranlara gelen yeni dizisi Çarpışma, ilk bölümünden itibaren gerek dokunaklı gerek aksiyon dolu sahneleriyle izleyicinin büyük ilgisini görüyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kıvanç Tatlıtuğ'un hayat verdiği Kadir Adalı karakterinin annesinin yaşadığı öne sürülmüş ve diziye yeni bir oyuncunun katılacağına dair ipucuları verilmişti.

VELİ CEVHER: ANNEN YAŞIYOR

Son bölümde Veli Cevher (Onur Saylak) ve Kadir Adalı (Kıvanç Tatlıtuğ) karakterleri arasında geçen çatışma sonunda Veli vurulmuş ve bilincini kaybetmeden Kadir'e annesinin yaşadığını ve nerede olduğunu bildiğini söylemiştir. Büyük merak uyandıran bölüm sonunun ardından geçtiğimiz gün yayınlanan 8. Bölüm 2. Fragman ile sorular cevap buldu.

Ünlü oyuncu Şebnem Sönmez Kadir Adalı'nın annesi 'Sare' rolüyle dizinin kadrosuna katıldı. Fragmanda ilk görüntülerine rastladığımız Şebnem Sönmez bundan önce Netflix ilk Türk orjinal dizisi olan Hakan: Muhafız'da konuk oyuncu olarak yer almıştı.

ŞEBNEM SÖNMEZ KİMDİR?

Şebnem Sönmez 5 Haziran 1968 yılında İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuar'ı mezunudur. Haldun Dormen'in Dormen Tiyatrosunda çalışmış birçok okulda drama öğretmenliği yapmıştır. 1995 yılında Yılmaz Erdoğan'ın 'Bir Demet Tiyatro' oyununda Mücver Abla karakteriyle tanınmıştır. 2000 yılında Vizontele filminde yer almış ve 2003 yılında 'Ben Anadolu' adlı tiyatro oyununda Hümeyra ile birlikte oynamıştır. 2007-2009 yılları arasında yayınlanan Elveda Rumeli dizisinde Fatma karakterine can vermiştir.

Oyuncu Şebnem Sönmez İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğretim üyesi olup aynı zamanda Oyuncular Sendikası genel sekreteridir. 1994 yılında kendisi gibi oyuncu olan Olgun Şimşek ile evlenip 2000 yılında boşanmıştır.

ÇARPIŞMA DİZİSİ KONUSU

Kadir Adalı (Kıvanç Tatlıtuğ) İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şubesine bağlı bir başkomiserdir. Karısı ve kızını bir terör eyleminde kaybetmiş ve büyük acı çekmektedir. Direksiyon başındayken yaşamından vazgeçme noktasına gelen Kadir 4 insanın yaralanacağı bir araba kazasına sebep olur. Kazada 4 araba ve 4 hayat vardır; Kadir, Zeynep (Elçin Sangu), Cemre (Melisa Pamuk), Kerem (Alperen Duymaz). 'Çarpışan aslında biz değildik kaderlerimizdi' diyen Adalı 4 kişinin hayatlarını istemeden de olsa birbirine bağlamıştır

30-01-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar