‘Bir Sevdadır’ Dizisi Karakterlerin Açıklamaları ve İkinci Bölüm Heyecanı

‘Bir Sevdadır’ Dizisi Karakterlerin Açıklamaları ve İkinci Bölüm Heyecanı
TRT 1'in yeni dizisi "Bir Sevdadır"ın başrol oyuncularından Feyyaz Şerifoğlu, Yasin Bıçakçı karakterini canlandırarak projeye dahil oldu.

Şerifoğlu, senaryoyu okuduğunda karakterin Karadenizli bir futbolcu çocuğu olmasının ve hikayenin Türkiye gerçeğini yansıtmasının kendisini etkilediğini belirtti.

Sude Zülal Güler: Güçlü Bir Kadın Karakteri

Dizide "Yeşil" karakterine hayat veren Sude Zülal Güler, Yeşil'in güçlü ve mücadeleci bir anne olduğunu vurguladı. Karakterin yaşadığı zorluklar karşısında güçlü duruşunu koruyarak çocuklarını koruma mücadelesini verdiğini ifade eden Güler, bu karakterin diğerlerinden farklı ve etkileyici olduğunu söyledi.

Doğukan Polat: Farklı Bir Rol Deneyimi

"Ünal Dağlıca" karakterini oynayan Doğukan Polat, bu rolle seyircilerin karşısına farklı bir karakterle çıktığını ve bu durumun kendisini heyecanlandırdığını belirtti. Polat, kötü bir karakteri oynamak konusunda deneyimsiz olmasına rağmen bu fırsatın kendisi için neşe verici olduğunu dile getirdi.

Ahmet Yenilmez: Rıza Dayı'nın Hikayesi

"Rıza" rolünü canlandıran Ahmet Yenilmez, projede yer almanın kendisi için önemine değindi. Yenilmez, karakterin kendisine uygunluğu ve projenin profesyonel ekibiyle çalışmanın memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Dizinin İkinci Bölümü Heyecanla Bekleniyor

Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği ve Günay Günaydın'ın yönettiği "Bir Sevdadır" dizisinin ikinci bölümü, bu akşam 20.00'de TRT 1'de izleyiciyle buluşacak. Dizinin, Yeşil'in hayatının futbolcu Yasin Bıçakçı ile kesişerek beklenmedik bir yola girmesini konu alan heyecan dolu hikayesi izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Milyonların sevgilisi olan Karadenizli futbolcu ve hayata yeni başlayan genç bir kadın ile başlayan ilk bölüm beğenileri topladı. İlk bölümün ardından ikinci bölüm meraklı bir şekilde beklenmeye başladı. Seyircinin karşısına çıkan ilk bölümün ardından sorular sırasıyla geldi. Ünal, Yeşil’in peşini bırakacak mı, Yeşil’in hapishanede kurduğu planlar gerçekleşecek mi ve de hayalini kurduğu aileye kavuşabilecek mi gibi sorular ilk bölümün ardından merakla cevaplarını bekliyor. 

İkinci Bölümde Neler Olacak?

Yeşil, çocuklarının geleceğini kurtarmak için hayat mücadelesi verirken ünlü futbolcu Yasin ile karşılaşıyor. Yolları kesişen ikiliyi beklenmedik bir hikaye içine çekiyor. ‘Ben o çocukların amcasıyım…’ cümleleriyle şoke eden yeni fragman seyircileri Çarşamba günü ekrana kilitledi.

09-02-2024
Yazar Hakkında
Şule Akyol

Şule Akyol

94 yılında Bursa Gemlik’te dünyaya geldi. İlköğretim ve lise hayatını burada tamamladı. Daha sonra Uludağ Üniversitesi MYO Dış Ticaret .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler