'Ninja Kaplumbağalar' Yeniden Ekranlarda

'Ninja Kaplumbağalar' Yeniden Ekranlarda
Paramount+ tarafından hazırlanan "TMNT: Mutant Mayhem" filminin ardından, "Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles" çizgi dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

 Ninja Kaplumbağalar'ın lise yıllarına odaklanan bu yeni animasyon dizisi, Nickelodeon imzasıyla Paramount Plus ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Küresel Bir Kültür Fenomeni

Teenage Mutant Ninja Turtles, ilk olarak 1984 yılında çizgi roman olarak okurlarla buluştuğundan beri küresel bir popüler kültür ikonu haline geldi. Şimdi, bu ikonik karakterler yeni bir döneme adım atıyor ve "Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles" çizgi dizisiyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Devam Niteliğinde Bir Yapım

Geçen yaz vizyona giren ve olumlu eleştiriler alan "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem" filminin ardından gelen bu çizgi dizisi, filmin devamı niteliğinde olacak. Paramount Plus yapımı çizgi dizi, aynı zamanda filmin ana seslendirme kadrosunu da bünyesinde barındırarak devamlılık sağlayacak.

Oyuncu Kadrosu ve Hikaye

Donatello, Michaelangelo, Leonardo ve Raphael'in seslendirme işlerini sırasıyla Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Nicolas Cantu ve Brady Noon üstlenirken, April O'Neil karakterini Ayo Edebiri seslendirecek. Çizgi dizinin hikayesi, New York'ta yaşayan dört kaplumbağanın karşılarına çıkan zorluklarla başa çıkmalarını konu alacak.

Yapımcı ve Yönetmen Kadrosu

Chris Yost ve Alan Wan'ın yürütücü yapımcılığını üstlendiği çizgi dizi, farklı bir çizim tarzıyla ilerleyecek olsa da Mutant Mayhem filmindeki ruhu yakalamayı hedefliyor. Yost daha önce The Mandalorian ve Thor: Ragnarok gibi yapımlarda çalışırken, Wan ise uzun yıllardır Ninja Kaplumbağalar evreninde çeşitli projelerde görev almıştı. Ek olarak, Seth Rogen da projeye yapımcı olarak geri dönen isimler arasında yer alıyor.

"Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles" çizgi dizisi, 2024 yaz mevsiminde Paramount Plus platformunda yayınlanmaya başlayacak. Henüz Türkiye'de hizmet vermeyen platformun, yakın gelecekte ülkemizde de izleyicilerle buluşabileceği tahmin ediliyor.

İlk Tanıtım Seyirciyle Buluştu

Nickelodeon imzası taşıyan Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles, ilk tanıtımını yayınladı. Paramount Plus ekranlarında Ninja Kaplumbağalar’ın lise yıllarına yolculuğa çıkılacak. Çizgi diziden ilk tanıtım fragmanı geldi.

09-02-2024
Yazar Hakkında
Şule Akyol

Şule Akyol

94 yılında Bursa Gemlik’te dünyaya geldi. İlköğretim ve lise hayatını burada tamamladı. Daha sonra Uludağ Üniversitesi MYO Dış Ticaret .. devamı.. mail
Yorumlar