Bir Sevdadır dizisi sete çıktı

Bir Sevdadır dizisi sete çıktı
Diziye ait sosyal medya hesapları üzerinden “Bir Sevdadır’ın setinden ilk kare” notu ile paylaşılan mesajda dizinin başrol oyuncularına yer verildi.

TRT’nin Bir Sevdadır dizisi Kapadokya’da çekimlere başladı.Dizinin sosyal medya hesaplarından karelerin paylaşıldığı paylaşımda dizinin başrolünü paylaşan Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler yer aldı.Önemli oyuncuların yer aldığı kısa bir süre sonra TRT ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Bir Sevdadır dizisi sete çıktı

TRT’nin yeni yılda ekranlara çıkacak Bir Sevdadır dizisinin çekimleri başladı. Çekimleri ülkemizin gözbebeği Nevşehir’in Kapadokya yöresinde başlayan Bir Sevdadır dizisinin senaryosunu Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz kaleme alıyor. Diziye ait sosyal medya hesapları üzerinden “Bir Sevdadır’ın setinden ilk kare” notu ile paylaşılan mesajda dizinin başrol oyuncuları Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler’e yer verildi. Bir Sevdadır dizisinin çekimlerinden paylaşılan ilk kare seyircilere Yeşil ile Yasin’in dünyasına ait küçük ipuçları veriyor. Yıldız Aşanboğa’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin ilk tanıtım filmi sosyal medyada büyük ilgi gördü. 

Hayat Futbola Benzer

Yakında TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak Bir Sevdadır dizisinin oyuncu kadrosunda Feyyaz Şerifoğlu (Yasin), Sude Zülal Güler (Yeşil)’in yanı sıra Ekin Mert Daymaz - Tufan, Ekin Aksoy - Menevşe, Sinan Tuzcu – İshak Ali, Sinem Uslu - Gülender, Merve Şeyma Zengin - Ayça, Doğukan Polat - Ünal ve Meral Çetinkaya – Boncuk Nine, Hakan Karsak – Engin, Yağmur Başkurt- Rukiye, Bala Atabek - Cemile gibi önemli isimler bulunuyor. ‘Hayat Futbola Benzer’ mottosu ile yola çıkan dizi her maçta oynadığu muhteşem futbol ve birbirinden şık golleri ile milyonları arkasından sürükleyen Yasin ile kaderine karşı dimdik ayakta durmaya çalışan Yeşil’in duygu yüklü hikayesi izleyicilere aktarılacak. 

Okuma provası neşeli bir şekilde gerçekleşti

Yapımını Bozdağ Film’in üstlendiği dizi çekimlerinin Kapadokya’da olması oyuncular ve teknik ekip için heyecan verici oldu. Mehmet Bozdağ’ın yapımcı olduğu dizinin okuma provaları önceki hafta gerçekleşti. Oyuncu seçmeleri oldukça çetin  geçen dizinin okuma provaları esnasında oyuncuların dikkatli ve heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı.Hazırlıkları ve oyuncu seçmeleri büyük oranda tamamlanan diziye Ahmet Yenilmez (Rıza Dayı), Muhammed Cangören (Cenap Ağa), Ali Berk Reşitoğlu (Orhan), Fırat Kaya (Sedat), Sidar Tublek (Aliço) gibi isimler de katıldı.

27-12-2023
Yazar Hakkında
Benzer Haberler
Yorumlar
Etiketler